Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám minden egyes nap a...

Anyám minden egyes nap a boltba akar futkozni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk bevásárolni. Vettünk jópár dolgot. És kérdeztem tőle, hogy a csomagos toast kenyérből biztosan elég lesz-e 1 csomag. Mi viszonylag sok toast kenyeret eszünk, különösen pirítva mert szeretjük. Emmellé vett még magának külön 3 szendvicszsemlét is. Erre ma jövök haza a suliból , és ott vár a cetli az asztalon, hogy menjek el a boltba még 1 fél kilós csomagos toast kenyérért. Ezen felkaptam a vizet, mivel tegnap kérdeztem tőle mikor ott voltunk a boltban, hogy elég lesz-e az 1 csomag. Erre ma ez a cetli vár, hogy még menjek el egy fél kilósért. A minap ugyanez volt, hogy a fél kilós, még meg se kezdett toast kenyér a kukában landolt, mivel már két hete lejárt a szvazotossága, és senki még csak hozzá se nyúlt. Hárman lakunk együtt, én, tesóm és ő. De szinte minden egyes nap a boltba futkozik, és nagy szatyrokkal jön haza. És még ő van felháborodva, mikor közlöm vele, hogy ez már nem normális dolog. Miért nem lehet egy héten kétszer elintézni a boltba járást. Sem időm, sem energiám, de még csak kedvem sincs örökké odafutkozni. És most megsértődött, bevonult a szobájába mert ezt mertem közölni vele. Jelenleg csak részmunkaidős, és a nap többi részét ezzel tölti, hogy boltba futkozik. Szerintem jogos a felháborodásom, hogy engem is ugráltatna a marhaságok miatt amik 2 hét múlva a kukában végzik úgyis, mivelsenki nem bír ennyit enni. De neki ez a legfontosabb... Ti hányszor jártok bevásárolni egy héten, és hányan laktok ?
2018. márc. 1. 14:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Mi is naponta elsétalunk bevásárolni, ezzel szerintem, nincs semmi gond. A probléma ott kezdődik, ha az ember felesleges dolgokat vásárol, hogy aztán csak "megpenészedjen".
2018. márc. 1. 17:21
 22/27 anonim ***** válasza:
74%

Futkozik?

Amúgy mi is 3an élünk együtt,heti 1x nagybevásárlás, és 2x elmegyünk még kenyérért,(mivel az csak frissen finom,és 2 napig tart ki) meg pár apróságért két nagybevásárlás között. Szóval heti 3 vásárlás, 1 nagy és 2 kisseb.

2018. márc. 1. 20:39
 23/27 anonim ***** válasza:
89%
Lehet pontozni de folyton sír a magyar h nincs pénze,de közben semmi mást nem csinál csak vásárol...,és dobálja ki az ételeket,de harácsolni kell mintha nem lenne holnap.
2018. márc. 1. 22:41
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__2..

Nem létezik, na. Attól még, hogy felétek használják (tájszólásban), nem jelenti azt, hogy helyes. Egyébként meg a helyesírásellenőrző is aláhúzza, és még a google sem ad ki rá semmilyen normális találatot, ezért is voltam kénytelen egy gyakoris kérdést linkelni bizonyítékként.

2018. márc. 2. 03:08
 25/27 anonim ***** válasza:

Nálunk havi egyszer van nagybevásárlás, de ami elfogy, a környéki kis boltban pótoljuk. Ha nem is mindennap, de heti 3-4 alkalommal simán megy így a boltolás.

Ketten vagyunk a párommal.

Egyébként nem a vásárlással van a gond, hanem a kidobott étellel. Ebben pl. magadnak mondasz ellent, mert azt mondod, sok kenyeret esztek és elfogy, akkor mégis hogy végzi a kukában? Pont emiatt érdemesebb inkább többször boltba járni, hogy ne romoljon rátok, ami nem fogy el.

2018. márc. 2. 09:01
 26/27 anonim ***** válasza:
57%
Én szinte sosem járok boltba, kenyeret nem eszem, tejet nem iszom, reggelit tudok venni kávézóban, a többi étkezés megoldható étteremben vagy rendeléssel, ami meg muszáj otthonra, azt kihozza a teszkó házhoz.
2018. márc. 2. 10:55
 27/27 anonim ***** válasza:
74%
26-os, a kávézóban, étteremben, rendelésnél, házhozszállításnál nem vásárolsz?
2018. márc. 2. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!