Normális az anyám részéről ha benyit rám a wc-n?
Figyelt kérdés
Nem is kopogtat, hanem csak benyit. Még azt is megjegyezte, hogy látta hogy megy a hasam. Most beteg is vagyok, ezért wc-zés után meg is nézte milyen a végeredmény.2018. febr. 28. 10:21
11/22 anonim válasza:
H zavar, elköltözhetsz, én 21 évesen léptem hasonló dolgok miatt :)
12/22 anonim válasza:
Legközelebb nyiss te is rá. Főleg akkor, amikor biztos vagy abban, hogy menstruál. Égni fog, mint a paprika :)
13/22 anonim válasza:
Akkor lenne normális, ha véletlenül nyitna rád, bár ha látja, hogy be van csukva az ajtó, akkor gondolhatja, hogy foglalt, így már nem az.
14/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális, pláne, hogy 20 éves vagy. Talán tényleg neked is rá kellene nyitnod párszor, hátha akkor megérti, hogy miért zavar.
15/22 anonim válasza:
20 évesen hagyod, hogy nézegesse a kakidat. Hááát... Nálad is van bibi. Húzd le, amint végeztél, ideje se lenne kukkolni. Miért nem vagy erélyesebb?
16/22 anonim válasza:
Vegyél egy jó hangos szilveszteri kürtöt, és mikor benyit, teljes erőből fújjad. Mondd meg neki, hogy ez lesz minden alkalommal, ha nem képes ezt a minimális tiszteletet megadni, hogy ne nyisson rád sz@rás közben.
Ez a fajta nagyot szól, főleg erőből fújod :D
17/22 anonim válasza:
Na, figyelj! 20 éves vagy. Ha meggyógyultál, akkor fogj egy csavarhúzót, szedd ki az ajtóból a zárat, fényképezd le, majd elmész a Praktikerbe, Obiba stb. és egy eladónak megmutatod a képet, hogy ilyet kérsz. Kicseréled és örülsz.
18/22 anonim válasza:
Veszel 500Ft-ért egy tolózárat, fölcsavarozod és probléma megoldva.
19/22 anonim válasza:
Anyuci egy kedves anyós lesz valamikor.Azt neked kellene meghatároznod,hogy mikor költözöl kb.2000 km-re tőle.
20/22 anonim válasza:
Ba$$zál be vörösbortól és f0$$ neki egy feketét! Tuti örül majd a produktumnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!