Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mire jó ez a f. szméregetés...

Mire jó ez a f. szméregetés anyám részéről?

Figyelt kérdés
Ő úgy gondolta, hogy én a munkahelyemen csak ülök és mosolygok. Amikor mondtam neki, hogy mennyi mindent meg kell csinálni egy nap, akkor az volt a válasz, hogy de ő biztos többet dolgozik.... Persze, mikor én egész nap meg sem állok néha még enni sem, biztos lehetne többet is dolgozni ennél.
2018. febr. 28. 06:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el az ilyen gondolatokat. Szükséged van erre? Nincs. Akkor egyik fuleden be a másikon ki.
2018. febr. 28. 06:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
"Jó akkor te dolgozol többet." Ennyivel le is zártad a vitát.
2018. febr. 28. 07:55
 3/16 Alain Delon ***** válasza:
61%
Szívódjál vele te is, hogy "Megjött a munka hőse!".
2018. febr. 28. 07:58
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
És az mire jó hogy itt lejáratod anyádat- és magadat is?
2018. febr. 28. 08:02
 5/16 anonim ***** válasza:
48%

Neked nem kellemetlen, hogy felnőtt létedre itt vergődsz, mert nincs magánéleted?!

20 évesen csak aludni jártam haza, és 21 évesen elköltöztem.

Nem hagyom, hogy kóstolgassanak, inkább elkezdtem az önálló életet :)

2018. febr. 28. 08:52
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Úgy érted, hogy tiéd vagy az apádé a nagyobb...?
2018. febr. 28. 09:04
 7/16 anonim ***** válasza:
43%

1. nonel nem lehet szo arrol amit irsz, mert a nullat hiaba mered.

2. vannak olyan emberek akik keptelenek az empatiara, es nekik hiaba panaszkodsz akarmirol, mindenre az a valaszuk hogy ralicitalnak hogy nekik meg szarabb. veluk nem kell megosztani a problemakat, ennyi.

2018. febr. 28. 09:06
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
nekem müködik mint egészséges stressz. jó az output. inkább a faszverés legyen díszlet és a döntéshozatal, az agymunka precíz, mintesm hogy az öltöny szép tiszta a kormány meg egy nulla.
2018. febr. 28. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
egyrészt. másrészt meg többet dolgozom egy rendes oktatási rendszerrel mint pl a hólapátolással. például. söt még az unokáid is jobban élnének, már ha lesznek- és nem vagy te cscecsemö hogy anyád faszán csüngj, az anyák furák de jobb ha magával játszik mint amikor a te agyaddal teszi. ha nem tetszik a müsor, ne nézd. vagy fizess be jobb adatminöségre.esetleg foglalkozz a saját ügyeiddel, mielött másokat kritizálsz? mert vagy állati jól csinálja a dolg´ßat vagy te nagyon szarul, azt lehet hogy ha heti 2szer bezárlkóznál ö meg kimozdulna minden tuti lenne. há nem?
2018. febr. 28. 09:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

És többet is keres? :D

Ha nem, akkor mondhatod, hogy rendben anyu, de nekem jobb munkám van, mert kényelmesebb, mint a tiéd, és mégis jobban keresek vele.

Vagy, te többet robotolsz, de az én munkám izgalmasabb, érdekesebb.

Egyébként meg tök sok munka van, amit össze sem lehet hasonlítani, annyira más jellegűek, és mindegyik lehet fárasztó.

2018. febr. 28. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!