Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon tényleg hülye lennék...

Vajon tényleg hülye lennék ahogyan a szüleim gondolják?

Figyelt kérdés

A helyzetem elég bonyolult. 24 éves vagyok, de sajnos nem vagyok felnőttes. Bizonyos dolgokat eltudok rendezni egyedül, bizonyosokat nem. A szüleim és a testvérem is mindig hülyének gondolt, mert 4 éves koromban tanultam meg beszélni. Az orvosok nem mondtak rám semmit, még azt sem hogy autista lennék. Viszont a beilleszkedéssel voltak problémáim, nem nagyon voltak barátaim az iskolában sem. Viszont jó tanuló voltam. Igazi párkapcsolatom sem volt még eddig. Már sokszor azon gondolkodom, hogy mi lehet bennem a hiba.

Zárkózott, csendes, és néha túlérzékeny is vagyok. A családom is mindig bánt, mindig belém kötnek valamivel. Azzal lehet a legkönnyebben kihozni a sodromból, ha valaki azt mondja, hülye és bolondok közé való vagyok. A családom pedig állandóan ezt mondja. Elmondom a problémámat, és azt mondják a pszichiátriára való vagyok. Pedig csak annyit mondtam, hogy a fejem annyira fáj, hogy még a fájdalomcsillapító sem viszi ki. Sokat stresszelek.

Ha valami nem sikerül, akkor anyám biztos azt hajtogatja, mint aki azt élvezi, hogy belém rúghat. Belemászik az életembe, nem hagy semmit sem nyugodtan csinálni, pl. fürdés közben is zavar.

2018. febr. 25. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
32%

Igen, tudom, egyszerűbb sajnáltatni magadat.

Nos, nekem 20 évesen jött el az a pont, hogy meguntam az önsajnáltatást és befordulást, elkezdtem telibeszrni az ugyanilyen, lehúzó mostohaanyám véleményét, elmentem dolgozni és 21 évesen leléptem.

Nehéz volt? Rhadtul, volt, hogy hó végén egy hétig párizsis zsömlét ettem.

Megérte? Maximálisan, amióta elköltöztem minden ezerszer jobb, mert kikerültem a lehúzó, bántó környezetből.

Azóta eltelt jópár év, túlvagyok egy fos kapcsolaton, egy évvel ezelőtt elköltöztem még odább a páromhoz, akivel imádok minden pillanatot.

28n

2018. febr. 26. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!