Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez kicsit hosszú lesz (anya)?

Ez kicsit hosszú lesz (anya)?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem?

Szóval egy kamasz fiú vagyok.

Édes anyám nagyon furcsa,ideges az utóbbi fél vagy 1 évbe.

először is a papám meghalt nagyon szerette.(fél éva halt meg)

másodszor a "munkahelyén" sok stressz éri(azt mondja nekem neki kell mindig helyettesíteni így persze később jár haza).

De most már reggel 7 fele elmegy és este 6 kor jön haza.

(nekem ez elég érdekes hogy ennyit kell ott lenni e és egyre később jön)..

Na de a lényeg itthon nagyon hamar mérges,ideges lesz. ajánltam neki menjen pszichológushoz de ezen még jobban felkapja a vizet. egyszerűen már nem bírom. minden apróságba belém köt. kérek valamit rögtön azt mondj nincs pénz( nem keres rosszul) sokszor sír.

szeretnék segíteni neki de nem meggy. valaki tudna ajánlani valamit/valakit hogy a helyzet jobb legyen?

2018. febr. 25. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Hany eves? Lehet, hogy elkezdodott nala aa valtozokor, az sajnos evvel jar, kb ugyanugy, mint a kamaszkor. A hormonvaltozasok miatt.
2018. febr. 25. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem munkahelyi probléma van a háttérben, hacsak nem lecseszik valamiért. Ezt nem mindenki tudja kezelni.

Én azt javasolnám, ha van egy nagyon közeli barátnője, hogy neki említsd meg az esetet, mert lehet, hogy neki elmondta, hogy mi a baj.

Amire gondolnék:

- Egyedül van a saját korosztályában. (Ilyenkor Te nem számítasz, mert rád úgy tekint, mint akiért felelősséggel tartozik) Könnyen lehet, hogy nem vette észre, hogy felnőttél és , ha csak ti ketten vagytok akkor egymás közt meg tudnátok beszélni, de még nem felnőttként néz rád.

- Volt valaki az életében aki most hagyta el

- Nagyon szeretne egy pasit , akivel meg tudja beszélni az olyan dolgokat is, amit veled nem tud.

Először a barátnőt próbáld kikérdezni, utána pedig egy kicsit erélyesebben : "Anyu, most üljünk le ész beszéljünk, mert ez így nem mehet tovább"

2018. febr. 25. 13:44
 3/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat de sajnos nagyon közeli barátnője nincsen. van pár barátja de azok nem olyanok. 50 évet lépte át pár évvel. sajnos nem tudok mit csinálni.
2018. febr. 25. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Akkor simán lehet ám egy kapuzárási pánik is. Ha sokat sírdogál akkor az egyedüllét érzése is benne lehet. Az azonos korú barátokat Te sajnos nem tudod helyettesíteni.

Milyennek látod külsőre és a mentalitását, elképzelhetőnek tartod, hogy egy férfit befogadjon az életébe ?

Persze ehhez a te támogatásod elengedhetetlen. Sokszor egy Nő a gyerek ellenállása miatt nem kezd új kapcsolatot. A szerelemtől minden ember kivirul.

2018. febr. 25. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom mit akar. Nagyon ritkán van jó kedve. Pasikról nekem soha nem beszél. Szóval szó szerint nem tudom mi legyen. ezért írtam ide.
2018. febr. 25. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Próbál csinosan öltözni, vagy inkább úgy látod, hogy elhagyja magát ?

Az biztosan nem előnyös, hogy nincs egy nagyon közeli barátnője. Sok ember igényli, hogy valakinek elmondhassa a búját, baját. Figyel arra, nehogy elkezdjen inni. Könnyű belekerülni ebbe a mókuskerékbe.

2018. febr. 25. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Jav: Figyelj arra....
2018. febr. 25. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!