Mivel bűntetnétek meg a lányotokat, ha elszökne a barátjával annak ellenére, hogy megtiltottátok?
Még mindig a 37-es válaszoló vagyok.
Visszaolvasva feltűnt az,hogy írtad van egy bátyád.
őt is úgy kezelik mint téged,vagy kezelték a te korodban?
Valószínűnek tartom,hogy nem.
Gyakran előfordul,hogy a testvérek közül a fiatalabbat főleg ha az lány,a szülők hajlamosabbak szigorúbban nevelni mint az idősebb testvért.
Nem egy ilyen lányt ismertem,akit otthon alig akartak elengedni valahová,az idősebb testvére meg szinte azt csinált amit akart.
De azért 18-19 éves korukban már őket se korlátozták be a szüleik.
Nem tudom megérteni nálad mi lehet a gond.
De azért 18-19 éves korukban már őket se korlátozták be a szüleik.
Nem tudom megérteni nálad mi lehet a gond.
Talán hogy hazudozik meg szökdös?
45 és 43 (mert gondol egy vagy) szüleim verziója érdekel? Itt van: szerintük a tanulást hanyagolom, mert a fizikát nem tudom jobbra megtanulni mint 3ra,ezért az jön le, hogy csak lustulok, hülye vagyok, mert az átlagom nem kerek 5,hanem 4,6. Igen szégyenlem is magam. Bátyám egyetemista, de hivatalosan még nálunk él. Ő már 14 évesen kolis volt, hamar önálló lett, kiskorában is már 10 hónaposan rég sétált, én csak 11 hónaposan indultam el egyedül. Ő egy nagyvárosban élt kollégiumban, én meg maradtam itthon. Apám szerint a szórakozó helynek 10kor már zárva kell lennie. Ha megmondom neki a véleményem bármiről én vagyok a hülye. Anyám pesszimisták pesszimistája, akárkiben észre veszi a hibát. 2 tantárgyból teszek előrehozottat, de hülye vagyok, mert a fizikát 3ra,a matekot meg 4re tudom. Szerinte a barátom hiába jó sportoló, egy normál szintű életvitelt él attól még egy rossz ember, mert egy hozzáhasonló lányba szeretett bele. Ha szüleimmel akart beszélni lelettem szidva, hogy csak felcsinál és itthagy, meg miatta hanyagolom őket.
Sok részt ők maguk mondtak a szemembe. A kedvencem az volt, hogy apám lerib..cozott,mert az első barátom (a barátom) nem egy nagynevű egyetem orvostan hallgatója, vagy mérnöknek tanuló valaki, hanem testnevelő tanár, edző. Eddig egyszer sem szöktem, legnagyobb kimaradásom az, hogy félórával később értem haza a barátaimtól, mint amit megbeszéltünk. Hazudozni sem szoktam. Már egy ideje csak azokat mondom el nekik amit hallani akarnak. Ja. És ha nem értek egyet velük egyet más emberekről, jön az, hogy megint naív vagyok.
Én sajnállak, mert a szüleid abnormálisan viselkednek.
De te akkor sem vagy egy szellemi szinten egy majdnem 30 éves pasival. De nagyon nem. Se egzisztenciád, se élettapasztalatod, semmi olyanod nincs, ami neki van.
Abban az álomvilágban pedig remélem nem élsz, hogy neki egy csöppet sem imponál,hogy majdnem 30 évesen,amikor már másnak X gyereke van, egy tini lánnyal jelenik meg, nem pedig egy gyerekektől leamortizált kora beli nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!