Mivel bűntetnétek meg a lányotokat, ha elszökne a barátjával annak ellenére, hogy megtiltottátok?
Gyönyörü de én ezek után nem engedném hogy a "barátod" átlépje a házam küszöbét.
Az is elég gáz, hogy te hazudsz, de szinte gyerek vagy még, belefér, ám ha ö 30 éves "férfi" létére ehhez asszisztál, akkor ugyanolyan éretlen, mint te.
"Gyönyörü de én ezek után nem engedném hogy a "barátod" átlépje a házam küszöbét." - gondolom, hatalmas dráma lenne ez a Kérdezőék számára...
Tudod, a Kérdező barátja akkoor lenne pont idézőjeles "barát", ha a szülők bornírtságának asszisztált volna a Kérdező ellenében.
#23, és akkor szerinted mit kellett volna tenni a Kérdezőnek? Hmmm???
(a szülő meg csak önmagát okolhatja azért, hogy a Kérdezőnek ÍGY kellett elmennie)
Nyilván oka van annak, hogy nem engedték el. Értelmes szulo elengedi a felnőtt , szintén értelmes gyerekét egy buliba. Ha itt nem engedték, nyilván oka van, amit a kérdező nem köt az orrunkra.
Az én gyerekem még csak 15, de simán elmehet buliba, ha előtte engedélyt kér, megadja a címet, ahová megy, a házigazda elérhetőseget és az idot, amikorra haza ér. Na meg természetesen elérhető kell hogy legyen, ha hívom. Amíg itthon él, felnőttként is pont ugyanezt fogom tőle elvarni -egyedül az engedely keresre nem lesz szükség. De én is pont ugyanezt csinálom, és a férjem is: iszonyat érzés az, amikor a szeretted nem ér haza időben, fogalmad nincs hogy hol van és nem tudod elerni.
lehet a nagy korkülönbség miatt nem tetszik neki ez...
Ja és ne lázadj, meg ne szöktesd meg magad a pasiddal.
így én se engednélek el.. :D
28!
Minden szülő a saját gondolkodását és ertekrendjet akarja a gyereknek atadni -egyébként mi értelme lenne? Tegyük fel mélyen vallásos vagyok, akkor nyilván ezen a módon nevelem a gyerekemet, nem ateistakent. Nem hiszem hogy itt a szülőkkel van baj, el nem tudom képzelni hogy csak úgy szórakozásbol nem engedték el, kell hogy legyen valami komoly oka. Lehet hogy kérdezőnk abszolút megbízhatatlan naiv kislány annak ellenére, hogy nagykorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!