Mivel bűntetnétek meg a lányotokat, ha elszökne a barátjával annak ellenére, hogy megtiltottátok?
Emberek, egy kis észt vigyetek már a dologba!
Attól, hogy valaki elmúlt 1 nappal 18 éves az nem azt jelenti, hogy attól a naptól ő felelős felnőtté vált hanem azt, hogy becsukhatják ha hülyeséget csinált.
19 éves. Otthon lakik. Nincs önálló keresete sem egy másik hely ahol lakhatna. Mitől lenne ő felnőtt?
Engem 20 évesen nem engedték, hogy azt a sportot űzzem amit akarok, eltiltottak. Összecsomagoltam és elköltöztem.
A reakció erre az volt, hogy oké akkor azt csinálsz ezentúl amit akarsz, de a tanulásodon kívül semmi mást nem fogunk finanszírozni anyagilag.
Így is lett. Lett fix munkahelyem és gazdálkodtam a pénzből ahogy tudtam, és onnantól azt csináltam amit akartam (meg amit ki tudtam fizetni - és ez nem volt valami sok).
Na, ez a felnőtté válás. Nem az, hogy betöltöm a 18-at meg elszökök otthonról a 30 éves pasimmal - akinek lehetne annyi esze, hogy ilyenben nem vesz részt. Hiszen ő már felnőtt, igaz? Vagy annyira mégsem, amint látjuk....
Szökdössél el a felnőtt pasiddal bulizni, végül is a felnőttek pont így csinálják.....
36n
Huh, nos ahogy írtam tegnap eg, hisztis 3.14nek tűnök. :D
A barátomat már korábban bemutattam a szüleimnek, amíg nem tudták meg mennyi idős még nagyon gondjuk sem volt velük. Ahogy megtudták már jött a tiltás, meg a szigor. Barátom mindig is próbált velük beszélni, hogy attól, mert idősebb nem használ ki, meg ezért ne tiltsanak. Megmondom őszintén jó érzés volt kicsit kiruccanni, bulizni, és ez nen jelenti azt, hogy mindenki csatak részeg volt. Volt némi pezsgő, sör meg néhány ital, de mindenki tartotta a határt. Én némi pezsgőt ittam, barátom meg semmit, mert tudta, hogy haza kell vinnie. Olyan fél11 fele mentem el, és 4 fele itthon is voltam. Szüleim nem vettek észre.
Barátom nem is akart megszöktetni, é szerettem volna, hisz ezzel a barátunkkal jóban vagyok, személyesen is meghívott és én megígértem neki, hogy mindenképp ott leszek.
És lehet velük élej, de van keresetem, dolgozok suli mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!