Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondja meg az anyja a...

Miért mondja meg az anyja a lányának, hogy kövér?

Figyelt kérdés

Oké,mert kövér,de a gyerek,ezt tudja.És csak fáj neki.Egyrészt az anya hibája,hogy kövér.Jól főz,meg nem iratta be sportolni.Nem volt pénze.De miért kell szerencsétlen fejéhez vágni minden alkalommal??

Nekem azt mondták,mikor kisebb voltam,hogy egy anyuka akkor is szeretni a saját gyerekét,ha kétfejű...

2018. febr. 22. 19:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
44%

Igen, és?

Miért kell védeni őket, meg abajgatni? Kövér, nem? fogyjon le és ne nyávogjon.

2018. febr. 22. 20:15
 12/30 anonim ***** válasza:
77%

No kérdező, hova lettél? :) Igazán megírhatnád a korodat végre, mert valahogy biztos vagyok benne, hogy nem általános iskolás vagy, hogy anyád lehessen szegény a hibás, hogy ekkora vagy...

Az meg, hogy jól főz, hacsak nem tölcsérrel önti a szájadba, továbbra sem az ő hibája.

2018. febr. 22. 20:16
 13/30 anonim ***** válasza:
64%
Nekem apám mondja mindig azt hogy kövér vagyok. Nem csoda az önbizalom hiány.
2018. febr. 22. 20:21
 14/30 anonim ***** válasza:
80%

10 éves a lányom és kövér. Szeptember óra 7 kilót hízott. Hiába magyarázzuk, hogy ez egyáltalán nem egészséges és kicsit vessen féket a szájára. Eszik egész nap. A barátnőjével együtt. Azóta van ez, mióta barátkoznak. Lassan ott tartok, hogy szabotálom ezt a nagy haverkodást.

Mit mondjak neki, ha kövér? Hogy cuki husisan? Vagy hogy nem is az?

Sajnos pár év, és fog kapni durvább megjegyzéseket a fiúktól.

Ennek most kell gátat szabni, amíg hozzá tud nőni a súlyához. Azt meg nem lehet úgy, ha nem mondom meg őszintén, hogy mi a baj.

Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem.

2018. febr. 22. 20:22
 15/30 anonim ***** válasza:
17%
Imádom az ilyen szülőket,akik felhizlalják a gyereküket,mert b sznak egésszesen főzni,élni,de gondolom ők is tulsulyosak nagyrészt és utána ledisznozzák a saját gyereküket. :(
2018. febr. 22. 20:28
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

Hát olyan messzemenő következtetéseket levont itt mindenki, közben meg azt sem tudjuk, hogy nem egy 23 éves pizzazabáló kocka akarja-e belenyugtatni magát, hogy az anyja tehet róla, hogy kövér :D

Kérdező, egyébként mindentől függetlenül: aki kövér, az kövér. Ezt látja a környezete is. Ha a sportra és a kajára próbálod fogni, akkor valószínűleg az is vagy, szóval ez jó eséllyel nem bántás, hanem ténymegállapítás. Tudsz írni? Tudsz. akkor ugye már elég nagy vagy, hogy tornázz magadtól és annyit egyél, amennyi nbormális.

Fejezd be, hogy másokat hibáztatsz. Pláne gyomorforgató, mennyire tetszik, hogy leparasztozzák anyádat :D

2018. febr. 22. 20:32
 17/30 anonim ***** válasza:
49%
Engem anyum azért cseszegetett mindig, hogy kövér meg undorító vagyok, mert ő nem tudott soha fogyni és ez zavarta. Az én alakommal soha nem volt semmi baj, nem voltam kövér, sőt... De az állandó piszkálódásának hála elhittem, hogy ronda, kövér, undorító nő vagyok. Végül a barátnőim világítottak rá, hogy rohadtul nem vagyok kövér, ugyanis ki van az összes bordám. Ekkor láttam be, hogy igazuk van és akkor állt össze a kép, hogy mindig akkor piszkálódik, mikor fogyózna, de nem bír. Ez másban is előfordult, pl. ha nem sikerült jól a frizurája akkor az én hajamat akarta levágni "szépre". Sokszor kellett apumnak is rászólnia, hogy hagyjon békén, mert se kövér, se csúnya nem vagyok.
2018. febr. 22. 20:39
 18/30 anonim ***** válasza:
30%
Lassan ott tartok, hogy szabotálom ezt a nagy haverkodást. .. Ja csak ne lepődj meg ha még többet zabál mert még a barátait is elmarod tőle... A kajával konpenzál vmit ami hiányzik, azért zabál mert üres belül.. Normális családi háttérel senki se lesz étkezési zavaros se anorexiás se bulimiás se zabagép,se onvagdoso depizombi.. Rég rossz ha vkinek csak az étel ad örömöt..
2018. febr. 22. 20:45
 19/30 anonim ***** válasza:
86%

18#

Akkor ha 14 évesen olyan barátai lesznek, akik beleviszik az ivásba, akkor véletlen se akadályozzam meg, hogy alkoholista legyen...

Vajon mi okozhatott ekkora törést az életében? Ma nem kapott csokit a Tescoban. Tudtam, hogy egy utolsó roh.adék vagyok! Csak kínzom a gyereket az egészséges életmóddal. 😂

2018. febr. 22. 20:54
 20/30 anonim ***** válasza:
24%
Bocsi de normális gyerek nem a piál ,mások hatására se,ha piál oka van,leginkább otthoni.. Tudom mert a hu de boldog családok önvagdoso onzabáló önhánytató,depis gyerekeivel foglalkoztam.. Az étkezési zavaros gyereknél mindig van vmi otthoni gebasz,hiába adják elő nekünk a a boldog szülők a cukormázat a rendelésen..Zárd be a gyerekedet a szobájába ki se engedd onnan..
2018. febr. 22. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!