Miért mondja meg az anyja a lányának, hogy kövér?
Oké,mert kövér,de a gyerek,ezt tudja.És csak fáj neki.Egyrészt az anya hibája,hogy kövér.Jól főz,meg nem iratta be sportolni.Nem volt pénze.De miért kell szerencsétlen fejéhez vágni minden alkalommal??
Nekem azt mondták,mikor kisebb voltam,hogy egy anyuka akkor is szeretni a saját gyerekét,ha kétfejű...
Igen, és?
Miért kell védeni őket, meg abajgatni? Kövér, nem? fogyjon le és ne nyávogjon.
No kérdező, hova lettél? :) Igazán megírhatnád a korodat végre, mert valahogy biztos vagyok benne, hogy nem általános iskolás vagy, hogy anyád lehessen szegény a hibás, hogy ekkora vagy...
Az meg, hogy jól főz, hacsak nem tölcsérrel önti a szájadba, továbbra sem az ő hibája.
10 éves a lányom és kövér. Szeptember óra 7 kilót hízott. Hiába magyarázzuk, hogy ez egyáltalán nem egészséges és kicsit vessen féket a szájára. Eszik egész nap. A barátnőjével együtt. Azóta van ez, mióta barátkoznak. Lassan ott tartok, hogy szabotálom ezt a nagy haverkodást.
Mit mondjak neki, ha kövér? Hogy cuki husisan? Vagy hogy nem is az?
Sajnos pár év, és fog kapni durvább megjegyzéseket a fiúktól.
Ennek most kell gátat szabni, amíg hozzá tud nőni a súlyához. Azt meg nem lehet úgy, ha nem mondom meg őszintén, hogy mi a baj.
Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem.
Hát olyan messzemenő következtetéseket levont itt mindenki, közben meg azt sem tudjuk, hogy nem egy 23 éves pizzazabáló kocka akarja-e belenyugtatni magát, hogy az anyja tehet róla, hogy kövér :D
Kérdező, egyébként mindentől függetlenül: aki kövér, az kövér. Ezt látja a környezete is. Ha a sportra és a kajára próbálod fogni, akkor valószínűleg az is vagy, szóval ez jó eséllyel nem bántás, hanem ténymegállapítás. Tudsz írni? Tudsz. akkor ugye már elég nagy vagy, hogy tornázz magadtól és annyit egyél, amennyi nbormális.
Fejezd be, hogy másokat hibáztatsz. Pláne gyomorforgató, mennyire tetszik, hogy leparasztozzák anyádat :D
18#
Akkor ha 14 évesen olyan barátai lesznek, akik beleviszik az ivásba, akkor véletlen se akadályozzam meg, hogy alkoholista legyen...
Vajon mi okozhatott ekkora törést az életében? Ma nem kapott csokit a Tescoban. Tudtam, hogy egy utolsó roh.adék vagyok! Csak kínzom a gyereket az egészséges életmóddal. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!