Kicsinálnak a szüleim, mit tegyek?
Az van, hogy abba is belekötnek ha levegőt veszek. Mindig megy a vita 0-24. Megkövetelik tőlem a kitűnőt, a mintagyereket, holott a szüleim általánosba megbuktak, és csak apám végzett szakmunkást. Félek hazajönni egy négyessel, mert kikapok érte legtöbbször. Néha az ötösnek sem örülnek, ha valami "lényegtelen" tantárgyból hoztam. Napi 11 órát tanulok suliba és itthon összesen. Mégis megkapom nap mint nap, hogy sose fognak felvenni ahova akarok, így is szakmunkásképzőbe akartak küldeni, pedig a tanárok szerint én abba a gimibe születtem, ahova menni szeretnék. (4,92 átlagom, a féléviben is csak a tesi lett négyes) Egy nap max 2 órát van a kezemben a telefon, és akkor is megkapom, hogy "Tedd le azt a sz*art mert kivágom a p*csába" erre kimennek és telefonoznak tovább. Múltkor a benti cigizés miatt is összekaptunk, mert nekem nem tetszik ha bent dohányoznak, erre elkezd ordibálni anyám, hogy az életét rámáldozza és megengedhet magának annyit hogy cigizzen. Szintén minden nap megkapom, hogy életképtelen senki vagyok, akiből nem lesz felnőtt gondolkodó ember ha így folytatom. A pénzemről meg nem is beszélve. Én kerestem meg, mivel az én régi dolgaimat, könyveimet adtam el, ezért szerintem engem illet a pénz. Már egy csomót összegyűjtöttem és már majdnem meg is tudtam volna venni a hangszert amit már rég óta szeretnék, erre elvették tőlem és azt mondták nem kapom majd vissza, mert ez benne van abban az összegben, amit életük során rám áldoztak. Plusz az, hogy mindenbe belekötnek és mindent megmondanak, hogy milyen hamgosan hallgathatom a zenét, hogyan kössem be a cipőmet, milyen színű ruhát akarok venni. A suliban sincs senki aki tekintettel lenne rám, úgxmond én az osztály strébere vagyok, állandóan piszkálnak. És akkor csodálkoznak, hogy a felnőttek társaságát keresem, mert velük lehet normálisan beszélni. Nincs senki akivel ezt megbeszélhetném a nővéremen kívül, de vele nem emgednek sokat találkozni. Pszichológushoz nem mehetek mert tuti nem engednének, egyedül nem merek elmenni mert nem tudom miből kifizetni. Már mindennapos ez a dolog, segítsetek kérlek mert idegösszeomlást fogok kapni, állandóan veréssel fenyegetnek. Nem esik jól a mindennapi sírás, főleg nem szóbeli előtt.
15 éves lány
Legyél kolis! 3 év és még messzebb tudsz majd menni. Kitartást!
Beszéltél már velük erről amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!