Mit lehet tenni, ha kicsinálnak a szüleim idegileg?
Még tanulok, elköltözni nem engednek a páromhoz, albérletbe nem tudok menni pénz híján.
Folyton megy az őrjöngés, úgy beszélnek egymással, velem, mint egy ronggyal.
A veszekedés oka: pénz, hitelek.
Nem bírom már, nem tudok így aludni, tiszta ideg vagyok. Többször rám jön egy kisebb pánikroham szerűség... Fulladok és 145/105 re megy a vérnyomásom pedig 105-10/70 körül szokott lenni.
Ha szóba jön a válás akkor egyik fél azt mondja, hogy öngyilkos lesz. Kész vagyok idegileg. Néha csak úgy elkezdek sírni egy joghurt reklámon, vagy a boltban.
Beszéltem már velük, hatástalan.
Nem tudom mit tehetnék.
Ha nagykorú vagy (mivel az albérlet szóba jött gondolom az vagy) azt csinálsz amit akarsz, nincs olyan, hogy nem engednek. Fogod a cuccod és mész ahová szeretnél.
Az más kérdés, hogyha esetleg befuccsol a kapcsolat és nincs hová menned lehet nem engednek haza költözni.
Nem mindig, csak veszekedésnél beszél velem úgy, mint a ronggyal...Velem így nem viselkedik...Megjegyzem bolhából elefánt. Csics káztatja anyát, engem is próbál de én nem csinálok meg neki semmit ( tálaljak ebédet, hozzam be a rendelt kaját.) Mondtam neki, hogy nem hozom be, nem veszem át a futártól, erre elszedte a szép kártya társkártyát tőlem. Utána fél óráig a nyakamra járt, hogy én mekkora büd ös b*ro m vagyok.
A kapcsolatom 2 éves, oda költözhetnék. De ha szóba kerül, hogy akkor én most viszlát, akkor jön, hogy miatta nem kell elmenni, majd ő megy, de aztán másnap minden rendben, happy... Aztán kezdődik minden előröl. Folyton költözik, másnap minden rendben. Őrjöngés, sírás, költözés. Másnap mintha mi sem történt volna.
Azt nem akarom, hogy a barátom tartson el. Diákmelót csak pénteken, szombaton tudnék vállalni. Reggel 8-tól 18.50 ig óráim vannak. :(
És magadba fojtasz mindent az utolsó szóig, vagy a barátodnak is meséled?
Mert ha igen, akkor kellemes lehet neki, hogy a barátnője egy rángó ideggörcs, de hiába ajánlja fel a megoldást, arra meg tesz nagyívben.
El kéne döntened, hogy szeretnél-e tartós egészségkárosodoást, vagy sem. :) Ennyiről szól a kérdésed, nem másról.
8 vagyok.
Hogy hogy csináld: fokozatosan. Kérd meg a barátod, hogy csak egy hétre mehess hozzájuk (kikapcsolódni az őrületből).
A szüleiddel közöld, hogy lelépsz egy hétre. Akkor kiderül, hogy hogy fogadnak az új helyen. Ha meg egyedül lakik, akkor nem értem, mi a gond.
A magas vérnyomásod állandósulhat, és ez szépen rántja magával a többi betegséget. Az élettartamodat rövidíted éppen azzal, hogy otthon laksz, pedig amúgy se sok az a kb. 75 év.
Legalább egy hetet próbálj ki, adj magadnak egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!