Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülővel (anyával) megbeszélni...

Szülővel (anyával) megbeszélni a szexuális életet mennyire normális dolog?

Figyelt kérdés
Anyuval nagyon nagyon jó a kapcsolatunk mindent meg tudunk beszélni. 18 éves vagyok és eléggé kezdő a szexben! Van egy barátom akit anya is ismer és le is feküdtünk már amit szintén tud anya. Viszont a szexről beszélni tanácsot kérni anyátúl mennyire normális dolog?
2018. febr. 15. 14:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%
Fogamzásgátlásról, nőgyógyászati szűrésről nyugodtan beszélj vele.
2018. febr. 15. 17:06
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak férfi olvasói megjegyzésként.

Érdekes olvasni az ilyen kérdéseket, amelyekből nem derül ki, hogy a kérdező hím- vagy nőnemű és nagyon sokszor a válaszadók neme sem derül ki. Nehezen ill. ritkán sikerül rájönni a válaszolók nemére és igencsak tanulságos, hogy bizony a férfiak és a nők egészen másképp vélekednek bizonyos dolgokról. Itt is a kevés válaszló férfi bizony elcsodálkozott, sőt viszolyogva nyilatkozott, hogy anya-lánya ilyen dolgokat megtárgyalnak egymás között. Mert bizony ez férfiaknál alig működik apa-fia viszonylatában, jó eset, ha legalább az óvszer használatáról szó esik.

2018. febr. 15. 17:12
 23/29 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ, a szülő és a gyerek mennyire az. Igazán jó helyeken a szükő és gyerek kapcsolata jobb is lehet mint egy igaz baráttal. Szóval... mindent megosztani lenne a legnormálisabb, még ha sok helyen ez nem is opcionális.
2018. febr. 15. 17:35
 24/29 anonim ***** válasza:
56%
Sok heyen a szex ,a betegségek is tabuk,ezért nem mennek el a nők időbe orvoshoz, Sot sok családban a napi kumunikácio a hello szia megvagyok,mint az albérlőknél vagy egy lakóközösségbe több a beszélgetés, mint némelyik családban. Az is a csak férfiak agyába fordulhat meg h minden nő l tyo és pénzt kér az aktusért..
2018. febr. 15. 17:47
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Hát, én biztos nem beszélgetnék ilyen témákról anyámmal, hiába jó a kapcsolatunk. Nem vagyok már tini, de még így is kínosnak érezném, szerintem a szexuális életem senkire nem tartozik rajtam és a páromon kívül. Nekem már az is halálosan kínos, amikor azt ajánlják egy kérdezőnek, hogy szóljon a szüleinek, ha lefeküdt a barátjával/barátnőjével. Persze minden család más, de én előbb halnék meg, minthogy bejelentsem otthon, hogy "na anya, tegnap este lefeküdtem a Ferivel". Valószínű, hogy anyám is szeretné elkerülni ezt a szituációt :D
2018. febr. 15. 18:41
 26/29 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen normális,ha olyan viszonyban vagy vele.Én sajnos soha nem voltam így vele.
2018. febr. 15. 19:06
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha, mint írod, nagyon jó a kapcsolatotok, mindent meg tudtok beszelni, akkor szerintem, ezzel sem lesz probléma.
2018. febr. 16. 03:30
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sajnos nem szoros a családi kapcsolatom és a bizalmam a szüleim felé. Próbálnának jó szülők lenni, csak ezzel már lekéstek 20 éve, vagyis jelenleg arról sem beszélhetnék, hogy van párom vagy sem. Meg őszintén szólva nem is vágyom erre, mert ez az én magánéletem. Illetve a szüleimnek nincs (sok?) szexuális élete, nem szoktak kettesben lenni, nem szoktak romantikus vacsorákra elmenni és még sorolhatnám. Így velük még az óvszerekről sem lehet beszélni, sok ilyen kényes témát, amit velük kellene megbeszélnem, a barátaimmal teszem meg. 20/f
2018. febr. 16. 13:41
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is érdekes dolog ez, sosem beszéltem anyával a szexuális életemről. Adott óvszert mielőtt először nálunk aludt a barátom, én elmondtam, hogy nem lesz rá szükség, később elmondtam azt is, amikor gyógyszert kezdtem szedni, és elmondanám, ha valamilyen betegségem lenne, de én úgy érzem, hogy minden egyéb (tehát a tényleges szexuális életem), csak rám és a páromra tartozik. A barátnőimmel sem beszélek erről sosem. Általánosan még csak-csak, de konkrétan (még annyit se, hogy jó-e, vagy sem) senkinek sem szeretek erről beszélni.
2018. febr. 16. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!