Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülővel (anyával) megbeszélni...

Szülővel (anyával) megbeszélni a szexuális életet mennyire normális dolog?

Figyelt kérdés
Anyuval nagyon nagyon jó a kapcsolatunk mindent meg tudunk beszélni. 18 éves vagyok és eléggé kezdő a szexben! Van egy barátom akit anya is ismer és le is feküdtünk már amit szintén tud anya. Viszont a szexről beszélni tanácsot kérni anyátúl mennyire normális dolog?
2018. febr. 15. 14:08
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
59%

Teljesen normális :) én is mindent megbeszélek vele, tanácsot is szoktam kérni

18/L

2018. febr. 15. 14:11
 2/29 Igen, én vagyok! :) válasza:
86%
A legnormálisabb. De azt észben kell tartanod, hogy ő is ember és nem minden szava arany.
2018. febr. 15. 14:11
 3/29 anonim válasza:
73%
lányom még nagyon fiatal de már mindent megbeszélünk
2018. febr. 15. 14:21
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha mindketten vevők vagytok rá akkor igen.
2018. febr. 15. 14:51
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
Számomra ez volt a normális, le is ültem vele, először nagyon meglepődött, mert ő anno nem beszélt ilyenről anyjával mert nem hallgatta meg, szinte elfutott előle, amikor kérdezett volna, szóval nálam megpróbálta úgy, aminek ő örült volna annak idején, jól átrágtuk a témát, nem elég hogy tudott tanácsokat adni a maga tapasztalatai alapján, még én is tudtam neki újat mondani, amit aztán ő köszönt meg. Mai napig jó a kapcsolatunk ilyen beszélgetés témában.
2018. febr. 15. 15:10
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha alapvetően jó a viszonyotok, bármiről nyíltan tudtok beszélgetni, akkor ezzel a témával is nyugodtan fordulj hozzá. Nem muszáj minden részletet elmondanod neki, gondolom, ezt ő sem várja el, de ha bármi kérdésed van, vagy ha van valami, amit szeretnél megosztani vele, akkor nyugodtan mondd el, biztos örülni fog neki, hogy ezzel is hozzá mersz fordulni.

Néha én is beszélgetek erről anyukámmal, de soha nem a részletekbe megyek bele, hanem ha van valami, ami bánt, akkor azt elmondom neki, és megvigasztal. Sajnos mostanában nem látja rajtam azt a kicsattanó boldogságot, ami volt egy éve kb.

2018. febr. 15. 15:19
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam ilyenről beszélni muterommal, de az tuti, hogy a saját gyerekem minden témakörrel szabadon betalálhat majd, szívesen tanítom ebben is (már, ha sikerül neki újat mondanom).
2018. febr. 15. 15:21
 8/29 anonim ***** válasza:
90%
Számomra fura, és nem természetes egyáltalán, de jó olvasni, hogy másoknak ilyen szülei vannak, hogy akár ilyenekről is lehet beszélgetni.
2018. febr. 15. 15:21
 9/29 anonim ***** válasza:
60%

Normális, de csakis SEMLEGESEN kérdezősködj, ne rátok vonatkoztatva, mert az már gáz.

Exem is tanácsot kért az anyjától, barátoktól, de olyan okosan, hogy gyakorlatilag 100%-ban kibeszélte a szexuális életünket.

Na, erre nem voltam kíváncsi egy idő után, úgyhogy repült a francba.

Más az, ha beszélgetsz vele, meg más, ha konkrétumokat mondasz - utóbbi szánalmas és éretlen dolog. :)

2018. febr. 15. 15:23
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először lett barátom, anya leült velem beszélgetni. Bár már mindent tudtam, megbeszéltük, mire figyeljek a védekezés során, stb. Nekem egyáltalán nem volt kellemetlen, mert bármivel kapcsolatban kérhetek tőle segítségét. Amikor gondolkoztam a fogamzásgátló szedésén, akkor is kikértem a véleményét. Szóval szerintem normális dolog megbeszélni a szexuális dolgokat a saját anyánkkal, már ha olyan a kapcsolatunk. Nyilván nem elemeztem ki neki, milyen pózban voltunk együtt legutóbb, és mennyi idő után volt orgazmusunk. :D
2018. febr. 15. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!