Honnan tudnak mindent a szüleim?
Állítsd vissza a telefonodat gyári beállításokra, az SD kártyád meg formázd le, biztos ami biztos.
Sőt, akár telefonszámot is válthatsz, úgy tudom úgyis ingyenesen lehet SIM kártyát igényelni.
Szia! Nem tudom nálatok van-e esély arra, hogy ugyanazt a “nyomozási technikát” alkalmazzák,amit nálam tettek anno. Amikor olyan 14-15 éves voltam, a szüleim nem voltak képesek elfogadni azt, hogy lassan kezdek felnőni, és már nem csak mesét nézek a tvben. Isten lássa lelkem, soha semmi rosszat, vagy kiakasztó dolgot nem csináltam, és nem is hazudoztam komoly dolgokban a szüleimnek. Ekkoriban kezdtem el ismerkedni fiúkkal, beszélgettünk facebookon, esetleg elmentünk sétálni a faluban meg ilyesmik, de ők sosem hittek nekem. Ijesztő módon nyomoztak utánam, amire onnan jöttem rá, hogy olyan dolgokat vagdostak a fejemhez, vagy olyan témákban kértek számon, amit csak onnan tudhattak ha olvasták a beszélgetéseimet. Nem egyszer vettem észre, hogy mikor odamentem a szobához ahol a gép volt, és a szüleim esetleg nem hallották meg, hogy jön valaki, amikor beléptem a szobába és reccsent a parketta, nagy ijedtséggel és gyorsasággal zárták be a gépen a facebookot. Én meg a saját szememmel láttam, hogy a beszélgetéseimet olvassák, persze tagadták, azt hitték vak vagyok. Rendszeresen jelszót változtattam, de mégis mindig be tudtak lépni, és nem értettem, hogy lehetséges ez. Majd sok idő elteltével derült ki, hogy volt egy program a gépen(egy gép volt akkoriban csak a házban), ami valahogy megjegyezte a billentyűleütéseket, és nem tudom hogy, de vissza tudták nézni dátum és idő szerint a leütéseket, így mikor látták, hogy leülök a géphez, megjegyezték az időt és ennek alapján már vissza is tudták keresni és kijött mindig a jelszavam!!
Nagyon beteg dolog volt, borzasztó rossz volt, hogy minden szavamat meg kellett gondolnom amit leírok. Teljesen ellehetetlenítették a beszélgetéseimet.
Egyáltalán nem biztos, hogy nálad is ez van, de legyél azért résen, hogy nem-e valami ehhez hasonló a szitu.
Nálam persze azóta megoldódott a helyzet, már 20 éves vagyok, szó sincs ilyenről, de akkor is nagyon rossz visszagondolni ezekre az időkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!