Mit tegyek hogy a szüleim végre lássák hogy tönkre tesznek mindent? 18L
Figyelt kérdés
Külön élnek és azóta pénzügyi gondjaink vannak. El lehetetlenedett minden,nincs ételre pénzem,mikor melyik barátomnál lakom,nem tudok tanulni mert arra sincs pénzem. Havi 30000-ből élek. És hiába mondom nekik bárhogy, nem érdekli őket.
Nem tudom mit tehetnék, hogy lépjenek valamit. De ez így nem mehet tovább.
Jövő héten el kell költöznöm barátnőmtől és nincs hova mennem. Mit tegyek?
2015. okt. 18. 21:46
1/11 anonim válasza:
Mondjuk elmehetnél dolgozni?
Aztán bérelsz valahol egy szobát, és szépen lassan elkezded felépíteni a saját életedet.
2/11 anonim válasza:
Miért nem tudsz valamelyik szülődhöz menni?
3/11 A kérdező kommentje:
Most érettségiztem és nem tudok tovább tanulni sem lakni sehol, ezért nem tudom megoldani a munkát.
Sok helyre adtam már be önéletrajzot és egy érettségivel sehová nem kellek.
A diák munkához pedig tanulnom kéne.
Ez egy ördögi kör
2015. okt. 18. 21:58
4/11 A kérdező kommentje:
Anya nem akar senkivel sem lakni, már új párt talált, apa pedig egy kicsi lakást bérel, ahol már az öcsémmel lakik. Egy bátyám van még, de ő meg egy garzont bérel a párjával. Ezért lakok most barátnőmnel.
2015. okt. 18. 22:00
5/11 anonim válasza:
Nyelveket beszélsz? Próbálkoztal eladónak menni? vagy profession.hu nézz álláshirdetéseket. Budapesten élsz? Nagyon rossz a helyzetet én átérzem de nem tudom hogyan tudnék segíteni. Csinálj egy jó önéletrajzot, letölthetsz netről sablonokat. De mindig egyhez igazodj. A lakhatásod megoldása a legnehezebb, mivel nincs tanulói jogviszonyok ezért nem mehetsz koliba sem. Munkát kéne találnod majd egy társas bérletet.
6/11 anonim válasza:
Ha továbbtanulnál elmehetnél diákmunkára, lakhatnál kollégiumban vagy diákszállón, van egy kevés szociális támogatás is, ha igazolni tudod hogy önellátó vagy akkor ezek járnának. Minden esetre amíg nem találsz munkát addig jól jön. Meg ott van a diák hitel, ha a képzés is fizetős. Talán érdemes lenne megpróbálni, kár lenne elkallódnod a hanyag szülők miatt :(
7/11 anonim válasza:
Jelentkezhetnel baristanak is, később pedig kávézóban dolgozhatsz. Nem rossz munka csak ügyesen kell használni a kávégépet. Ezek a tanfolyamok picit drágák erre kéne gyűjtened pénzt először. De nagyon rövid a baristanak képzés.
8/11 anonim válasza:
Egyébként szeretnél tanulni, érdekel valami? Vagy inkább dolgoznál (ha nem lenne ez a lakhatás probléma)?
9/11 anonim válasza:
Hol laksz, melyik városban? Próbálj érdeklődni munkaerő kölcsönző cégeknél is, kérdezd meg,hogy szállás lehetőség is van-e!
10/11 anonim válasza:
Menj ki külföldre valahogy, próbálj szerencsét! Ne élj itt, azt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!