Mit csináljak, hogy elengedjenek?
Azt kell rólam tudni, hogy ha valamit sportolok akkor mindig történik velem valami.Régen biciklizés miatt törtem el a kezem, focizás miatt törtem el az ujjam vagy zúzódott meg a kezem vagy a koponyám.Viszont tavaly novemberben kimentem korizni osztálytársakkal és elestem és apának kellett értem jönnie.Aztán decemberben kórházban voltam és kiderült, hogy agyrázkódásom volt.Aztán kipihentem és én még szerettem volna idén korizni.Beszéltük most osztálytársakkal, hogy kéne menni, de apa nem enged el a múltkori miatt.Megértrm, hogy félt, de az eddogi évek során csak egyszer történt ilyen velem korizás miatt.Én nagyon szeretnék elmenni.Már beszéltem vele és nem akar elengedni.Akkor soha többet nem fog elengedni korizni csak azért mert tavaly novemberben elestem úgy, hogy történt velem valami?
16 éves lány vagyok.
Hidd el nem fognak elengedni hüle vagy
Te írtad sportolok akkor mindig történik velem valami és most is fog
Ne akarj még egy agyrászkodást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!