Mit tegyek, hogy elengedjenek?
16 éves leszek nemsokára, utána meg már 17, lassan 18... a szüleim mégis úgy kezelnek mint egy gyereket. Lehet azért, mert későn jöttünk, a szüleim a 60-as években születtek. Nagyon rosszul esik, hogy minden barátom bulizik, kikapcsol és hívnak folyton, én viszont sose vagyok velük. Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy szeretném ha elengedének bulizni?
Tudom hogy nem ez a legnagyobb probléma, de nem akarok mindenből kimaradni :(
" A te logikáddal élve még csak 15 vagy, előtte 14 voltál, nem régen még csak 13 hova is akarnál menni?:-D"
Úgy felröhögtem, hogy szomszéd szobában szüleim felébredtek:DDD
Fel tudod sorolni, hogy miből maradsz ki? ( A barátaid miket csinálnak "bulizás" címszóval) Ezeket -hiánytalanul- sorold fel a szüleidnek. De nem maradhat ki semmi! Szerinted Te elengednéd magad az Ő helyükben?
Keress egy két olyan barátot, akiknek nem a bulizás a fő életcélja, és máris jobban fogod érezni magad.
Nemrég még 1 éves voltál! Örülj neki, hogy már kapaszkodás nélkül tudsz járni.
Ráérsz bulizni menni később, nem kell 15 évesen a seggeteket rázni.
Nézd meg mennyi dilinyós idióta van akiről meg se mondanád, pl ott van az a kölyök aki elvágta az exe torkát 17 évesen... és előtte senki meg nem mondta volna, hogy ilyet tenne.
Kivonulsz az utcára a korodbeliekkel... a 40-es deviáns farokverők meg az ilyen alkalmakra várnak. Én sem engednélek el sehova ebben a korban még, engem sem engedtek.
Viszont nem vágták el a torkom és nem másztam haza részegen/megdgva , cserébe 19 éves koromtól enyém volt a világ :) Igaz nem bulizni mentem hanem külföldre..
35N
#2 Igazad van, egyetértek veled.
#1 #3 Azért egy kis szórakozás mindenkinek jár. Más kérdés, hogy az illető életkorát figyelembe véve, milyen módon.
Véleményem szerint egy 15-16 éves személy már elmehetne egyet bulizni a barátaival. De olyan helyre, amelyről meggyőződik a szülő, hogy biztonságos és megfelelnek a körülmények egy 15-16 éves "gyerek"-nek is.
3 év múlva leszel 18 :)
Mit értesz bulizás alatt?
"De olyan helyre, amelyről meggyőződik a szülő, hogy biztonságos és megfelelnek a körülmények egy 15-16 éves "gyerek"-nek is."
A 15 éves még gyerek, hiába érzi "már lassan 18-nak" magát, nem kell idézőjelbe tenni a megnevezést. Mutass nekem egy olyan szórakozóhelyet, amit este-éjszaka tinik látogatnak, és te, mint szülő, meggyőződtél arról, hogy biztonságos.:-) Én egy ilyet se ismerek, csak az nem kap alkoholt és akár drogot is, aki nem kér. Az éjszakai szórakozóhelyeket nem a cserkész szövetség üzemelteti.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!