Mit tegyek, hogy elengedjenek?
Figyelt kérdés
16 éves leszek nemsokára, utána meg már 17, lassan 18... a szüleim mégis úgy kezelnek mint egy gyereket. Lehet azért, mert későn jöttünk, a szüleim a 60-as években születtek. Nagyon rosszul esik, hogy minden barátom bulizik, kikapcsol és hívnak folyton, én viszont sose vagyok velük. Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy szeretném ha elengedének bulizni?
Tudom hogy nem ez a legnagyobb probléma, de nem akarok mindenből kimaradni :(
2018. jan. 24. 21:56
11/12 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam a te korodban, és sokszor engedély nélkül lógtam ki a haverokkal. Visszagondolva egyáltalán nem érte meg az a sok veszekedés a szüleimmel, arról nem is beszélve, hogy mire elértem a 20 éves kort, már semmi szükségét nem éreztem annak, hogy bulizni járjak, szimplán meguntam. Szerintem tartogasd későbbre, hogy amikor majd 10-20-30 év múlva visszatekintesz, ne bánd meg. Inkább tölts minél több időt a szüleiddel, mert nem akarlak lelombozni, de ki tudja meddig teheted meg gondtalanul.
12/12 anonim válasza:
15 éves vagy, semi szükséged bulikázni meg részegen hazamászni - ugyanis a kortársaid ezt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!