Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon rosszúl bánik velem...

Nagyon rosszúl bánik velem apám. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

14/L vagyok.

Az apám egy alkoholista. Egyszerűen gyűlölöm. Folyamatosan érzelmileg bánt. Mindig fenyeget a veréssel és átkozni is szokott. Nem is gondolja milyen rossz érzés nekem. A legrosszabb amikor nem birom ki h

2018. febr. 10. 17:29
 1/6 A kérdező kommentje:

Nem fejeztem be bocsanat:

Szoval amikor nem birom ki hogy vissza szoljak es odaszalad hozzam elkezd uvolteni velem es eppen hogy visszafogja magat abban hogy ne usson meg. Mar nem birom.. mit csinaljak el akarok szokni :(

2018. febr. 10. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Szólj a rendőrségnek

Vagy menj a mamádékhoz

Unokatesód szüleihez

2018. febr. 10. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:
A nagyszüleim már nem élnek es ez nem ilyen egyszeru hogy en el akarok menni az unokatestveremhez es akkor el is mehetek
2018. febr. 10. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Hétfőn fordulj az iskolapszichológushoz, vagy derítsd ki, hogy ki a gyermekvédelmi felelős tanár, és ahhoz. Az ofődet kérdezd, ő tudni fogja. De akár az igazgatótól is megkérdezheted nyugodtan. Szólhatsz bárki rokonnak is, aki felnőtt, és akiben megbízol. Nem kell egyedül megoldanod a helyzetet, keress segítséget!
2018. febr. 10. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérj segitséget. Anyukád miért nem lép?
2018. febr. 10. 17:42
 6/6 anonim válasza:
Anyud hol van ilyenkor?? Szerintem is szólj a suliba az osztalyfonokodnek h mi folyik otthon.. vagy el mész unkatesoidhoz.. nem kell ahhoz engedelyt kerned, hétfőn suli után megfogod magad és elmész hozzajuk és ok hat ha tudnak segíteni vagy bármelyik rokonodhoz!
2018. febr. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!