Hány éves korotokig lak (ta) tok együtt a szüleitekkel?
22. A szüleim teljesen kiborultak, hogy el akartam jönni otthonról koliba - pedig már harmadéves voltam főiskolán.
Már 18 évesen távolabbi városba akartam kerülni suliba, de lebeszéltek róla, így maradtam helyben fősulin, és laktam továbbra is otthon. Harmadikos voltam, mikor azt mondtam, most már szeretnék eljönni, mert 1. jó lenne, ha önállósodhatnék kicsit, 2. sokkal könnyebb lenne az életem, ha az este 7 órakor végződő előadás után nem kellene 8:20-ig várnom a buszra vagy arra, hogy anyámék bejöjjenek értem. Mint mondtam: kiborultak és máig sem értik, miért nem jó nekem otthon.
Megjegyzem, jó a kapcsolatunk, szeretem őket, de mint látható, kissé protektívek. KISSÉ.
18, akkor mentem egyetemre tobb szaz kilometerre.
Nem volt semmi gond a szuleimmel, jo volt a kapcsolat, azota eltelt 17 ev es sajnalom, hogy nem tudtam tovabb maradni veluk.
A nyarakat sem toltottem naluk, mert dolgoznom kellett folyamatosan. Csak latogatoba mentem havi 3-4 napra, illetve ha hamar vegeztem a vizsgakkal es volt meg szabadsagom, akkor egy hetet igyekeztem veluk lenni telen.
24 evesen kulfoldre koltoztem, azota evi 2 alkalommal tudok menni.
20-22 éves korom között többet voltam az akkori páromnál, mint otthon.
Aztán 24 évesen költöztem albérletbe az új párommal, most akarunk saját házat venni.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!