Ti szerettek a szüleitekkel együtt lakni?
Semleges.
Megvannak az előnyei-hátrányai... amíg nincs pénzem rá, addig nem költözök külön, ennyi.
Szerettem , de az iskola után el költöztem mivel nem minegy , hogy 6 km-ről járok be kocsival dolgozni vagy 30 km-ről . Na meg azért jó is hogy van egy saját lakásom igaz albérlet ahol azt csinálok amit akarok és akkor amikor akarom . Reggel 7-től este 6-ig dolgozok a szakmámban ( autószerelő ) annál a cégnél ahol voltam gyakoralton igaz lett volna esélyem az egyik helyi szervízben és akkor maradtam volna a szüleimnél hosszabb időre , de a 4 éven keresztüli gyakorlaton nagyon össze szokott a csapat a műhelyben és így nem volt gondolkozás hogy mradjak-e itt dolgozni is lassa 2 éve dologozok itt főállásban .
Néha voltak otthon viták meg ilyenek , de ezek minden családban elő fordulnak pl: miért nem vitted ki a szemetet , miért kell zörögni fél éjszaka meg ilyenek .
Igaz rollam tudni kell hogy autó mániás vagyok így a kocsim át alakitását és javítását 100%-ban én saját kezűleg csinálom . Az albérletben meg a garázsban akkor zörgök/szerelek amikor akarok . Valamilyen szinten hiányzik a család és megszokott környezet ahol 19 évet le éltem , de szeretem hogy mamag ura vagyok és saját magamat tartom el . Magammal nem veszekszek :D
Sokan mondták hogy így semmire se lesz pénzem , de lazán ki fizetek mindent , kaja , rezsi meg ilyenek és 2 év alatt az iskolás idő alatt össze gyűjtött pénzemből k.p.-ra le cseréltem a 2-es golfom egy 2014-es skoda superb kombira azaz mindig van annyi pénzem amit magamra költhetek és nem kell nélkülözve éljek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!