Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti kihez kötődtök jobban,...

Ti kihez kötődtök jobban, anyukátokhoz vagy apukátohoz, és miért?

Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 15:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon szeretem őket, de kötődés nem hiszem, hogy kialakult. Pedig jó volt a kapcsolatunk és most is az(hetente 3szor találkozunk). Viszont Apukámnak volt egy időszaka amikor eléggé ivott, én meg nagyon apás voltam és nagy csalódás volt, hogy az ital fontosabb, mint mi. Mindig a saját életemet akartam élni, hogy minden úgy legyen ahogy én/mi szeretnénk. Nem tudnék megint együtt élni velük. Egyébként nagyon féltékeny típus voltam sok éven keresztül (szerencsére ez változott), tanultam érintőlegesen pszichológiát és az, hogy az ember nem tud senkiben megbízni a kötődési zavarnak tudható be. Szerintem van benne valami.
2018. febr. 8. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!