Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is olyanok a szülei,...

Másnak is olyanok a szülei, hogy belehalnak, ha betegek, de te tudsz menni lázasan is?

Figyelt kérdés

Itt ugrálok mindennel.

De ha én vagyok beteg, vegyek be egy gyógyszert és "húzzak az iskolába" és bírjam ki.

2018. febr. 5. 15:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%

Akkor érts meg valamit: a szabadságot sem használják el csak úgy, de még mindig jobb mint a táppénz. vagyis ugyanaz a helyzet. Tényleg nagyon szarul vannak.

Persze egy gyerek csak annyit lát hogy ők persze lógnak...

2018. febr. 5. 16:05
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Utolso persze a gyerek lázas betegen is menjen be fertőzni,neki nem lehet otthon maradni pihenni,de ugráltatni jó.. Szülők.. Na azért áldjuk az eszünket a férjemmel h egyikünk se tartja a kapcsolatot az imádnivaló szüleinkkel. :D
2018. febr. 5. 16:10
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem a za baj, elhiszem, hogy betegek.

De én is szoktam magyon rosszul lenni, akkor meg nem érdekli őket. Ha megdöglök is iskola. Sőt hqsmenésre is beveszek 3 Lopediumot és mehetek.

2018. febr. 5. 16:11
 14/18 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem csak apám. Én meg anyám megdögölhetünk de akkor is el kell utána takarítani, mosogatni, elvárja hogy a kaját kiszedjük neki a tányérra épphogy megetetni nem kell. Ha betegek vagyunk és pl. nem bírunk felállni az ágyból, akkor döglünk és arra se vagyunk képesek hogy főzzünk neki stb. Igaz engem sosem tudott úgy csicskáztatni mint anyámat és beteges se voltam sose de pl. amikor balesetem volt és majdnem meghaltam, simán kiröhögött és közölte hogy csak azért van rajtam gipsz mert nincs kedvem dolgozni (amúgy pont rosszul tudta mert gipsszel is jártam melóba). Anyám volt többször olyan beteg hogy tényleg örült ha él, apám meg cseszegette hogy egész nap döglik, semmit se csinál. De amikor ő kap el egy náthát úgy 3 évente, kb. a végrendeletét írja, egész nap jajgat, ágyba kéri a kaját stb. Pár éve eltört a karja, épp hogy a budira nem kellett kivinni.
2018. febr. 5. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Fuu bakker. 74%-os.. Te olyan rosszindulatu vagy, hogy az mar faj. Mindenhol ezt latom. Mivan itt eled ki a morcossagodat? Huzd mar el a beled innen... Es nyugodtan koss bele a helyesirasomba. (nincs magyar billentyuzetem)

Kerdezo. Engem szerencsere mar a tanarok kuldenek haza, mert lazasan is bemegyek a suliba. (nem szeretek potolni) Kell az erettsegi. Anyu is dolgozik betegen, szoval nalunk nincs ilyen.

De megertem a problemadat, mert hallottam ilyen esetrol. A felnott emberek mar nem birjak annyira a betegsegeket. Muszaj kiheverni.

2018. febr. 5. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Menjél be az iskolába,és az ofődnek

mond el, hogy lázas beteg vagy.Ő fog intézkedni,hogy az iskolaorvoson keresztül a családorvoshoz kerülj.

Ezek után már már csak az otthoni gyógyszerelés,ágynyugalom van hátra.

2018. febr. 5. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
22%
nem vagyok rosszindulatú, csak nem szeretem ha valaki ilyen lenéző a szüleivel, mikor tudom hogy senki nem játszik a fizetésével. Unom már hogy a tinik okosabbnak meg jobbnak hiszik magukat a szüleiknél, de a pénzük jó nekik -miközben fogalmuk sincs milyen nehéz munka összehozni a a megélhetéshez mindent.
2018. febr. 5. 17:56
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk is ez volt anyum részéről. Nekem egy db szülői igazolásom nem volt, mert "ő nem asszisztál a lógáshoz". Betegen is bezavart iskolába, volt hogy 40 fokos lázzal ültem bent, mert elvette a kulcsomat, hogy ne tudjak hazamenni. Szóval hiába küldtek volna haza, max kint ülhettem volna órákat télen, mire valaki hazaér és beenged. (Volt már rá példa.) Hasmenés, fejfájás, hányás, ájulás, alacsony vérnyomás, stb "nem betegség". Pedig volt, hogy suliból kellett kórházba vinni, mert ott estem össze órán.

Ehhez képest anyum simán maradt otthon olyan okkal, hogy "nem volt kedve felkelni". (Rugalmas munkahelye volt szóval nem fenyegette ezért kirúgás.) Nem gondolom magam hálátlan, pofátlan, szüleit lenéző kölyöknek, csak mert ez rosszul esett. Viszont, mikor betöltöttem a 18-at és igazolhattam magamnak a szülőit akkor anyum volt a legjobban vérig sértve, hogy "ezt én nem tehetem meg". Csak, mert rosszul voltam és kihagytam egy napot. (Nálunk egy héten egyszer rendelt a háziorvos és nem akartam még egy napot kihagyni, csak hogy írjon egy igazolást.)

2018. febr. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!