Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért tiltanak el...

A szüleim miért tiltanak el mindentől és mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Most jött el nálam az a korszak hogy mindent megakarok valósítani :D Szeretnék jogsit, utazni, felsőfokút, tanfolyamra járni szórakozni. Persze mindent sorjában. De valahányszor felvetem apukámnak hogy szeretnék jogsit hogy ne kelljen este 10 kor biciklivel járnom a várost ha hazajövök a munkából. Vagy szeretnék Barista tanfolyamra járni mert hogy hátha találnék valami jó diákmunkát... Mindig azt kapom meg minek neked.... Meg hogy fizesd magad...... (mellesleg diákmunkázom hogy a tandíjam felét álljam másik felét apáék fizetik) Nem tudom hogy ez emberi fukarság de nagyon rosszul esik hogy szinte könyörögnöm kell azért hogy kapjak otthon valamire pénzt...

2018. febr. 4. 20:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na de a kérdés. Hány éves a kérdező? Mert lehet ezeket 14 éves gyerek kerdezi, és persze, hogy nemmel valaszolnak a szülei. (Diákmunkája már lehet! Én is voltam 14 évesen már diákmunkán szorolapozni)
2018. febr. 5. 12:26
 22/26 anonim ***** válasza:
Hivatalosan csak 16 éves kortol lehet diák munkázni .
2018. febr. 6. 05:07
 23/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, 15 évesen már lehet, szülői beleegyezéssel.
2018. febr. 6. 06:50
 24/26 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! Nem kiskorú vagyok már :D csak kíváncsi voltam a véleményekre. :) Igen feltudom mérni a saját családom anyagi helyzetét. De nyilván én is sokat beleteszek pl az egyetembe. #19 es válaszolóval tudok legjobban azonosulni :D
2018. febr. 7. 20:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát még szép hogy beleteszel az egyetembe..senki se kényszerített hogy ne tudj bekerülni államira gondolom, az lenne a minimum hogy magadnak fizesd az egészet.
2018. febr. 7. 20:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagy ezek szerint ha nem tudtáll állami helyre bekerülni akkor elégedj meg azal hogy fizetik a tandijad felét az egyetemen ,többi dolgott állt te magad gyüjsd ösdze magad .
2018. febr. 8. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!