Gyerek és apja kapcsolat?
Figyelt kérdés
Üdv. A kérdésem. Külön mentünk a volt urammal. Van egy kislányunk. Gyerektartást fizeti. Előtte letagadta a lányt hogy nem az övé. Perre mentünk ott elismerte hogy az övé. Mondtam legyen akkor dns teszt állunk elé. Ez nem lett. A mostani barátnője akivel már jópárszor szakított, azt terjeszti nem a volt uramtól van a lány. Ha véletlen és ritkán ott a gyerek a nő mutogatja a lányt mindenkinek hogy nem az apjától van. Mit lehet tenni? Mert veszekedés se old meg semmit. Mit lehet tenni?2018. febr. 4. 20:10
11/18 A kérdező kommentje:
Pedig én sose bántottam őket.
2018. febr. 4. 21:25
12/18 anonim válasza:
Akinek, akiknek mondja-azokat beidézi a bíróság ha kell. De ha van ismerős ügyvéd, írtok egy keresetet, elég ha megmutatod neki-persze tájékoztasd hogy ez kerül beadásra, ha nem fejezi be a rágalmazást.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó. Lehet élek vele.
2018. febr. 4. 21:31
14/18 anonim válasza:
Lehet hogy elég lenne már az is hogy ha beijeszted egy ügyvédi papírral hogy pereskedsz. Aztán várj egy hetet remélhetőleg békén hagy ha még rosszabb lesz akkor lehet mondani az ügyvédnek hogy nyújtsa be.
15/18 anonim válasza:
Javítás.* Ha ugyan olyan marad nem hogy ha rosszabb lesz. Ez már most is elég rossz, se te de főleg nem a gyerek nem érdemlitek ezt. A pénzből amit kaptok meg terápiát fizetnék szerencsétlennek. Vagy egy vakációt.
16/18 A kérdező kommentje:
Valami jó erős agydoki. 😉 Különben mindenkit bánt aki a volt uramhoz hozzá mer szólni. A szomszédot lebuz..zta, a nőket leku..za. Biztos baj is van a fejjel. Ha nekem ílyen párom lenne tuti repülne.
2018. febr. 4. 23:34
17/18 anonim válasza:
Ne hívd az uradnak. Olyan mintha piedesztálon lenne.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Ha tovább eszi a fene mindenképp ügyvéddel beszélek. Nem azért mert engem bánt ám tegye. Csak a gyerek aki valamilyen szinten vágyik egy picit az apja után is...
2018. febr. 4. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!