Apám azt állítja hogy az én dolgom csak a takarítás, ezért nem is kell ügyelnie a rendre. Igaza van?
Figyelt kérdés
Apám azt mondja, hogy én se ügyelek a kocsijára, amikor sáros cipővel belelépek (ami nem igaz, de teljesen sem tiszta ilyenkor a csizma vagy cipő talpa), ezért ő se ügyel arra, hogy miután én az egész házat kitakarítottam tisztaság maradjon. Direkt bejön sáros cipővel, lemorzsolja a kaját a padlóra stb.2018. febr. 3. 14:09
1/6 anonim válasza:
Én csak a saját részemet takarítanám. A gyermeke vagyok, nem a csicskája.
2/6 anonim válasza:
Apad egy idiota, rabszolganak nez.
3/6 anonim válasza:
Here.. Költözz el,v ha tiéd a ház ne takarits és dobd ki,az ilyen éhen döglik nők nélkül de kb lábtörlőnek használja őket..
4/6 anonim válasza:
Szerintem alap, hogy egymás munkáját tiszteljük meg. Aki ezt nem érti, azon úgyse lehet segíteni, egy bunkó barom.
Költözz el minél hamarabb, akkor majd úgy mocskol ahogy akar.
6/6 anonim válasza:
Majd mutasd be neki a felmosót, porszívót. Nincsen igaza, mások munkáját tisztelni kell. Mégis, mikor takarította ki utoljára a kocsit? Az mennyi idő? Te hányszor takarítod ki a házat? Többször? És az mennyi idő? Takarítsd ki a saját szobádat, mindent csak saját magadnak csináld egy ideig, hogy azt a koszt tüntedd el egyedül, amit te okozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!