Másnak is ennyire hiú az anyja (49N és 17L)?
A 10-est le lehet pontozni, de igaza van.
Anyukád a változó kor kellős közepén van, ilyenkor sajnos vannak hangulatingadozások és hőhullámok, ami miatt ingerlékenyebb. Emellett irigy a fiatalságodra.
Annyit írnék hozzá, és biztosan segít, hogy a mérgező emberek alapvető tulajdonsága, hogy dícséret álcája alatt sértegetnek másokat (pl. olyan aranyos, hogy ilyen pufi (= kövér) arcod van).
Elég undorító, önbizalomromboló szokás.
Anyud elég üresfejű és beképzelt lehet, plusz vele is ezt csinálták akkor gyerekkorában.
Vannak ilyen emberek, akik semmi mással nem tudnak mások fölé kerülni, csak azzal, h ők milyen soványak megaláznak mindenkit a külsejük miatt, mivel rendszerint eléggé sekélyesek és üresfejűek.
Gyanítom, ez teszi ki az általa felhozott témák 80%-át, hogy ki hány kg, mit hord, mit nem stb. Nem hiszem, hogy arról is ennyit beszélne, mit olvasott utoljára vagy milyen érdekes filmet látott, hova szeretne elutazni és miért, melyik festmény tetszett, nem tetszett, hallott a buszon egy témát, elgondolkodott és neked mi a véleményed ezzel kapcsolatban, illetve hasonló dolgok......
Az ilyen nők a belső építésére nem koncentrálnak, az már nagyon nehéz lenne, viszont roppantul gyűlölnek mindenkit (minden nőt!!), aki műveltebb, iskolázottab, szórakoztatóbb, olvasottabb, a világ dolgai iránt érdeklődőbb, mint ők. Féltékenyek, ezért aztán gyorsan keresnek vmt a riválison, amibe beleköthetnek, de mindig kizárólag a külsején, mert úgy érzik, hogy ott legalább be tudnak szólogatni.
Aztán az ilyen nők csinálnak magukból komplett bohócot, mikor elkezd úgy öltözködni, mint a fia 30 évvel fiatalabb barátnője.
Hordjon rövid szoknyát, ha az alakja megengedi, kivágottat, magassarkút, de már bocsánat, szép lehet egy nagymama korú nő miniben meg hosszúcsizmában. Ha rövidebbet vesz fel, nem egyenesen minit, akkor már burkában van?? Vagy így már 16-nak látszik? Szerintem nem.
Kérdező, sokat nem tudsz tenni, beszélni vele emiatt felesleges, hordjon, amit akar, az, hogy fest magát, nem tudom, miért baj, már, ha ízléses.
De azt szóvá teheted, mikor sérteget, nem kell szó nélkül elhallgatnod. Ne menj bele az ilyen játszmákba, mond meg, hogy felesleges alattomoskodnia, mondja meg egyértelműen, amit gondol és neked azért ne csak a külsőségek körül forogjanak a gondolataid.
Fontos, az ápolt külső, de lehet a nő akármilyen szép, ha üresfejű, rosszindulatú, képzetlen, buta (nem anyudra mondom, hiszen nem ismerem) -úgy csak visszataszító lesz.
Nem a smink a baj, hanem hogy SOHA, sehova nem megy smink nélkül, még akkor is sminkeli magát, ha itthon vendégeket. Még előttem is szégyelli magát fehérneműben, mert "nem olyan feszes a bőre, és formásak a lábai, mint húszévesen" (kivéve most, mert most jönnek a minik meg a feszülős ruhák, meg a nézdmennyitfogytam).
Mondom, nem az a baj, hogy jól akar kinézni ötvenévesen (becsülendő dolog), de miért jó neked, ha elmondhatod, hogy mennyire meghízott XY, akit kb. ötévente egyszer látsz, vagy hogy a barátnőd férje rád hajtott (aki mellesleg többször csalta a feleségét, és a barátnőd a te tanácsodra bocsájtott meg neki... és különben is, ki mond el ilyet a lányának?)
13as vagyok
Hiába pontoztatok le, mert igazam van, nagy vonalakban.
Első kézből írtam, amit írtam.
A Kérdező, mintha az anyósomat jellemezné, kísérteties, főleg ez az utolja.
Neki is az tölti ki a napját, hogy keresi, kibe (csak nők) rúghatna bele a külseje miatt, csak azzal tud foglalkozni, kin milyen ruha van, ki hány kg, pletyka meg a pletyka. De egy könyvet szerintem életében nem olvasott el, egy dokumentumfilmet meg nem nézett, egy politikai, társadalmi problémáról 3 összefüggő mondat erejéig véleményt mondani nem tudna. Nem arról van szó, hogy tartson akadémiai székfoglalót a periférián élő családok sziciológiai hátteréről, de soha, egyetlen egyszer nem hallottam tőle egy magánvéleményt bármilyen, többé-kevésbé gondolkodó emberek kommunikációjában megjelenő hétköznapi témával kapcsolatban.
Ellenben 50+ fejjel nekiállt rivalizálni a fia huszonéves barátnőjével, minit hord pl úgy, hogy 8 év alatt ezt megelőzően két ízben láttam rajta szoknyát. Nevetséges számomra. Tudja, mennyire üres belülről, nem marad semmi, csak a külső, ugye, de hiába 60 kg, egy huszonéves, sportoló valakivel akkor sem tudja felvenni a versenyt. Ha lennének valódi értékei is, nem kellene ilyen viselkedéssel kínoznia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!