Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem enged el anya...

Miért nem enged el anya sehova se?

Figyelt kérdés

Szeretnék menni a legjobb barátnőmhöz akinél még egyszer se voltam mert valami pont közbe jött. Na most múlt héten meg beszéltünk anyuval hogy ma mehetek hozzá,ma bezzeg azt mondja hogy nem mehetek.

Meg pár héttel ezelőtt szeretnék menni a barátaimmal pizzázni suli utánx,oda se engedett(Elég közel van a sulihoz) bárhova akarok menni nem enged sehova se:/ és nem tőle kérnék pénzt hanem a sajátomat költeném. Persze utána meg mondja hogy nem megyek sehova se,milyen már ez,amikor meg mondom hogy azért mert nem enged,mindig mondja hogy„Na te nekem ne pofázz itt”

Miért nem enged sehova se???

15/L

2018. febr. 2. 08:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Így se enged:D:/
2018. febr. 2. 09:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én anyum is ilyen volt. Sajnos azt tudom mondani, hogy nem fog változni a helyzet. Rám azért akadt ki, mert 15 évesen elmentem görkorizni a faluba a szomszéd családdal (akiket csecsemő korom óta ismerek és nagyon jóban voltak a csaldunkkal). Szülők is jöttek, nem egyedül gurultam a végtelenbe. Én hülye meg felhívtam szólni, hogy tudjon róla és ne aggójon, ha esetleg hazaér én meg nem vagyok sehol, erre akkora patália lett, hogy a szomszéd nő sem értette az egészet, és csak azért nem lettem hazacibálva, mert anyum még nem ért haza. Ha tudtam volna nem szólok neki. Utána sokszor nem tudta, hogy hol vagyok, de pont az ilyen hülyeségeivel érte el, hogy semmit ne tudjon rólam és középsuli után el is költöztem jó messze tőle.

Még azon is kiakadt, ha a fél órával későbbi busszal mentem haza, mert mi az, hogy én suli után csavargok. (Csavargok = bementünk a boltba venni pár zsömlét egy barátnőmmel vagy elmentünk fagyizni. 16 évesen meg mertem ezt tenni, felháborító. :D)

Vagy, mikor egy szomszéd lány, akikkel szintén jóban voltunk ottalvós bulit rendezett (tehét filmet néztünk volna és lett volna nasi) nem engedett át. És már a szülők nézték hülyének, hogy csak 2 házzal arrébb lennék.

Nem arról volt szó, hogy féltett, mert az alkesz, nem normális rokonunknál ovis koromban is otthagyott egy hétre nyaralni, pedig tudta, hogy félek ott. Szerintem, csak simán irányítgatni akart.

Próbáld megbeszélni vele, hátha megérti, de nem sok reményt fűzök hozzá.

2018. febr. 2. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
10%
Ha az én 15 éves lányom suli időben gyakorira írogatna, még az előfizetését is lemondanám...
2018. febr. 2. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!