Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érdekli anyámat állandóa...

Miért érdekli anyámat állandóan h védekezünk-e amikor a szexelünk a barátommal? Nem vagyunk hülyek h ne védekezzünk . Nem érti meg. Allandoan erről beszél .20 évesek vagyunk

Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 19:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
szerintem nagyon aggodik, hogy esetleg teherbe esel. ( bar 20 evesen mar ez sem olyan realis felelem, mintha mondjuk 15-18 lennel), de azert ot is meg tudom erteni valahol. ( ki tudja, mi milyen anyukai leszunk majd egykor 20 eves gyerekunknek)
2018. febr. 1. 19:25
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
Fél, hogy terhes leszel. Nem gondolnám normálisnak, hogy újra és újra felhozza a témát, miután megbeszélitek. Kicsit perverz dolog...
2018. febr. 1. 19:27
 3/28 anonim ***** válasza:
96%
Honnét tudja egyáltalán mikor szexeltetek?
2018. febr. 1. 19:30
 4/28 A kérdező kommentje:
Egy héten kb 3-szor alszik nálam a barátom és onnan
2018. febr. 1. 19:35
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom nem akar nagymama lenni. Esetleg így 'céloz' arra, hogy tud arról, hogy szexuális életet éltek. Lehet, hogy hallja, csak nem akarja nyíltan mondani?
2018. febr. 1. 19:54
 6/28 anonim ***** válasza:
60%

Az enyém is figyelmeztet néha, pedig 24 vagyok és férjnél.

Csak még nem szeretnénk gyereket.

Nyilván jót akar.

2018. febr. 1. 19:56
 7/28 anonim ***** válasza:
63%
Na vajon miért. Mert még nem élsz önálló életet, így elég erősen érinti, hogy a nyakára szülsz vagy sem.
2018. febr. 1. 19:58
 8/28 Metionin ***** válasza:
84%

Mert nem akarja hogy teherbe ess.

Az viszont para hogy így számon kéri. Én meglobogtatnám előtte a gyógyszert vagy az óvszert hogy látod? Használjuk!

2018. febr. 1. 20:01
 9/28 anonim ***** válasza:
68%
Azért érdekli mert ha terhes leszel az őt is nagyban érinti. Normálisan lekell ülni és megnyugtatni. Gondolom 20 évesen otthon élsz , nem szeretne még egy éhes szájat. Amúgy kívánom ez legyen a legnagyobb gondod anyukáddal, hogy túl aggódja a dolgot.
2018. febr. 1. 20:10
 10/28 anonim ***** válasza:
68%
Nekem ez kicsit fura, mondjuk én anyum, amikor megtudta hogy már nem vagyok szűz (már felnőtt voltam akkor) egyszer kérdezte, hogy mindig odafigyeltek? Biztosítottam, hogy tőlünk jobban aztán kevesen figyelnek oda, rábólintott hogy rendben, aztán többet nem is kérdezte. Nem is lett gond, akkor lettek gyerekeink, amikor szerettük volna. Anyukád nagyon aggódhat, túlságosan is :/
2018. febr. 1. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!