A párom gyerekei túl sok időt töltenek nálunk, ami kezd zavaróvá válni. Hogyan hozzam ezt fel a páromnak? Nem szeretném megbántani.
Nem a gyerekeivel van bajom, csak egyszerűen nincs elég hely, hogy mindig nálunk legyenek. Elvonulni sem lehet, a gyermekeimet is egyre jobban zavarja a nyüzsgés.
A párom nagyon örül neki, hogy mostanában jobb a kapcsolata velük, én is örülök, hogy engem is elfogadtak, de úgy érzem néha kellene egy kis "nyugi", amikor egyikük sincs nálunk.
Nem akarom, hogy a párom ezért megharagudjon rám vagy támadásnak vegye.
Idióta vagy.
A PÁROD gyerekei, ez olyan, mintha ő azt mondaná a TE gyerekeidnek, hogy zavartok, menjetek apátokhoz.
Remélem, mielőbb elhagy...
Hozd fel neki azt, hogy szükségetek lenne egy nagyobb lakásra, hogy jobban elférjetek, ha ennyit vannak nálatok.
Az eredmény ugyanaz, de egy fokkal korrektebb, mintha a gyerekeket próbálnád eltiltani... Oké, a kivitelezés nehezebb, egy lakásvétel nem két napos projekt, de hosszú távon mindenkinek jobban megérné. Neked is, a gyerekeidnek (vagy közös gyerekeknek?), meg nyilván az övéinek is, hogy kényelmesebben lehetnek nálatok.
Óvatosan próbáld elmondani, neki.
Vagy ajánld fel, hogy menjetek kirándulni/moziba/stb. Vagy csak ő és a gyerekei, ti meg otthon elvagytok addig.
Elhiszem, hogy zavaró. Biztos nem egyszerű több gyerekkel. Pláne úgy, hogy nem is mind a saját gyerekeid. De a párod ezzel jár.
Ennyi erőből a párod is mondhatná, hogy minek vannak mindig veled a gyerekeid, legyenek inkább az apjuknál és titeket csak látogassanak meg időnként.
Szerintem ne szólj a párodnak. Inkább találj ki programokat, amikor kettesben lehettek nyugiban. Gyerekek meg másik szülőknél vagy nagyiknál.
Aki gyerekes férfival kezd, annak ilyen lesz az élete.
Kérdező a gyermekeid alatt a saját gyerekeket érted vagy esetleg közösek a pároddal?
Szerintem finoman célozhatnál a nyüzsgésre a párodnál, nem hiszem, hogy megsértődne emiatt.
A másik megoldás, hogy szervezzetek közös programokat, aminek lévén a párod gyermekei ritkábban tudnak hozzátok látogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!