Szerintetek ez normális emberi viselkedés?
Figyelt kérdés
Telefonálok, erre apám pont akkor áll le velem kiabálni.2018. jan. 30. 12:11
11/26 anonim válasza:
Hja, ha az ő pénzéből akarsz gyrost enni, amit ő viszont nem akart finanszírozni, akkor viseld a következményeit. Taknyos hülyegyerek. Nem tetszik? Költözz el és annyi gyrost rendelsz magadnak, amennyi jól esik. Vagy amennyire ugye futja.
12/26 A kérdező kommentje:
Dolgozok te idióta, és a saját pénzemből akartam rendelni, mert azt kívántam. De úgy látszik neked meg a szövegértelmezésed gyenge.
2018. jan. 30. 14:48
13/26 anonim válasza:
Ha dolgozol,el is tudsz költözni,esetleg lehet főzni is,elég nagy luxus a rendelgetés,de igy kényelmesebb otthon Anyuciék nyakén,de akkor ne hisztizz.
14/26 A kérdező kommentje:
Mert egy hónapba egyszer rendelek valamit az nagy luxus? De apám ha eközben telefonálok, és ő kiabál, akkor neki van igaza? Mer én csak egy szemét vagyok, egyes válaszolók szerint, akinek mindent el kellene tűrni? Amúgy képzeld szoktam főzni is. Előfordult hogy hivatalos ügyet intéztem, és ők szép hangosan veszekedtek anyámmal, ami egész biztos hogy szintén a telefonba hallatszódott, mert közel voltak a szobámhoz. Persze, de a válaszadók szerint még én vagyok a szemét.
2018. jan. 30. 15:10
15/26 anonim válasza:
Még mindig nem értem: apád azért kiabált, mert te gyrost rendeltél? Vagy ettől teljesen függetlenül más miatt, csupán véletlenül pont akkor?
Ha nem akarsz a jövőben ilyet, akkor először is tudnod kell, miért kiabált. Az, hogy "szeret kötekedni" nem elég információ.
16/26 A kérdező kommentje:
Amúgy amikor telefonálok azon volt kiakadva, hogy megkértem maradjon csendben, mert telefonálok. Aztán mikor ott felvették a telefont, nagy erővel elkezdett kiabálni, hogy én hogy merek neki szólni, csak ugye ő csúnya szavakkal mondta ezt. De már reggel megkezdte az egész kötekedést azzal, hogy azt mondta, hogy nem csinálok semmit. Pár percre ott hagytam a mosatlant míg reggeliztem, aztán meg sem ettem a kaját, már leállt mosogatni, hogy na bezzeg én semmit se csinálok. Holott elakartam mosogatni magam után. Pl. ez is kötekedés. Mert mi van akkor ha mindent akkor mosogatok el, ha megreggeliztem?
2018. jan. 30. 15:32
17/26 anonim válasza:
Most komolyan,költözz el ha nem tetszik ő házuk,örülj h van tető a fejed felett.
18/26 A kérdező kommentje:
Nem én kértem hogy szülessek meg. Amúgy tervezek elköltözni, de nem egyik pillanatról a másikra megy.
2018. jan. 30. 15:42
19/26 A kérdező kommentje:
Hát én annak sem örülök, hogy élek, most örüljek?
2018. jan. 30. 15:43
20/26 A kérdező kommentje:
Remélem akik válaszoltak, azokat is egyszer megalázza a szüleik mások előtt.
2018. jan. 30. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!