Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mik az előnyei, ha egy nőnek...

Mik az előnyei, ha egy nőnek fia születik?

Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 06:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
Ahogy én látom a.fiúk sokkal elevenebbek ez mondjuk pont.hátrány. De most 15 anyuka.fog erre szerintem rácáfolni. Talán ha.kamasz lesz kevésbé kell félteni, nem esik tejerbe és.kisebb esélye van, hogy megerőszakolják. Valamint nem kell nőgyógyáazhoz vinni, tampontra költeni, kisebb az esélye a felfázásra és.soha.nem lesz méhnyak.rákja vagy melldaganata. Ha.cipekedni kell gelnőtt korában jobban tud segíteni mint egy lány. Kb ennyi. De lányoknak is ugyan ennyi előnyük van.
2018. jan. 30. 12:54
 22/26 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, a mellrak férfiaknál is elofordulhat
2018. jan. 30. 13:00
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
Miért kell megkülönböztetni a két nemet egymástól? Mindkettejük nevelésére oda kell figyelni, csak más szempontok lesznek hangsúlyosak. Persze, lehet azt mondani, hogy nem fog szenvedni minden hónapban a menstruáció miatt, de egy fiúnak is lehetnek problémái, csak más jellegűek. Szerintem senkinek nem származott még előnye abból, hogy lány helyett fia született.
2018. jan. 30. 13:35
 24/26 anonim ***** válasza:
89%
Nagy fiam van . Előnye ha végig gondolom az, hogy nem kellett neki 23 ezer kisruhát venni. Meg a kis kortól kialakult hősiessége amikor 3 évesen is mindentől megakart védeni. De van hátránya is. Sokkal kevesebb félelem van bennük mint az azonos korú kislányokban. Sokszor kaptam sokkot amikor műanyag dobozt elcsenve telepakolta élő pókokkal vagy egyéb rovarokkal. Utána jött az ártatlan okítás , hogy “ anya ne félj! ha megcsíp akkor megeszem . Csinàl ilyet egy kislány? Amúgy én boldog voltam hogy fiam van, igaz ma már felnőtt, de jól elvagyunk. Ma is ő kapja el a pókot a lakàsban.
2018. jan. 30. 15:11
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs különbség, személyiségfüggő minden. Én nő vagyok, de nagyon fiús kislány voltam. Utáltam a frizurákat és mindig dínó kellett nem a sokadik baba. Később sem lettem túl lányos, nem kellett 500 ruha. Házimunkában is jobban kedveltem a "férfi" munkát, vágtam fát, jártam az erdőbe a férfiakkal, kapáltam a kertet, stb. Boltból én is haza tudok cipelni 10 kg-s szatyrokat, ez sem nem függvénye. Sem pszichopata, sem leszbikus nem lettem, teljesen értelmes nő vagyok normális párkapcsolattal, csak nem kapok sikítófrászt, ha berepül egy sáska az ablakon. Szóval én nem nemhez kötném az előnyöket, hátrányokat, hanem személyiséghez.

Persze egy fiú nem fog teherbe esni, de ha teherbe ejt egy lányt akkor az az ő felelőssége is. (Már ha értelmes ember és nem csak csinálja a gyerekeket aztán lelép.)

Utolsó válaszolónak. Én döglött állatokat is hordtam haza, csigát gyűjtöttem és egyszer hazavittem egy bábot, amiből kikelt egy csomó kis bogár. (Mentségemre szóljon, nem tudtam, hogy az egy báb.) A kislányok is lehetnek ilyenek, meg egy kisfiú is lehet olyan, hogy sírva fakad egy gilisztától.

2018. jan. 30. 22:38
 26/26 anonim ***** válasza:
46%
Kevesebb az esély arra, hogy bűncselekmény áldozata lesz, kevesebb eséllyel verik el. Kevésbé kell azon aggódni, hogy barátokkal elengedje-e az ember egy buliba 15-16 éves korában stb.
2018. febr. 2. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!