Úgy érzem el akarnak nyomni. Hogy reagáljak erre?
Tegnap anyàèk kötelezően megnézettek velem egy filmet amin ők sírtak. Mondtàk , hogy milyen szèp , milyen jó meg stb. ( Mennyei csodàk)
Vègignèztük , engem nem igazàn siratott meg se semmi.
Erre megkezdtek beszèlni , hogy milyen érzèketlen vagyok , feszt csak metàlt és rockot hallgatok meg nézem a hülye horrorfilmeket. Ez mind igaz , de mièrt kène komolyan vennem egy megrendezett és eljàtszott filmet , mikor a horror mindíg hajtottàk , hogy csak maszkok meg nem kell komolyan venni őket.
Szeretem a rockot a metàlt és a horrort , és ? Csak èn tudom mit èlek àt nap mint nap a suliban , hogy hàny èjjelt sírtam àt... Tegnap ezen nagyon kiborultam. Úgy szeretnèm megmagyaràzni , hogy azèrt hallgatom durvàbb zenèket mert azok az egyetlenek amiken nem sírok , hogy azèrt nézek horrort meg minden bolondsàgot mert elegem van a valósàgból ami naponta körbevesz és azèrt olvasok kitalàlt meg mindenfèle könyveket mert egyszerűen nem egy percet se akarok azon gondolkodni , hogy milyen szar ez a tàrsadalom , mennyi ember hal meg naponta stb.. Ha nem olvasnàm ès nèznèm azokat a könyveket/filmeket amiket olvasok/nézek, vègigsírnàm az èletem. Nem értik meg , az egyik legrosszabb tulajdonsàgom az érzèkenysègem 1-2 szón kèpes vagyok napokat depizni és utàlom ezt. Nekem kell a sok hülyesèg amitől tiltani akarnak. Màr tiltottak , megkezdtem festeni de a rajzaimat dugdosnom kell , ne mutogassam senkinek , és ez nem a minősège miatt. Gyönyörűen és èlethűen festek és rajzolok , egyszerűen csak nem bírjàk a gondolkodàsmódom és "normàlisnak" akarnak feltüntetni màsok előtt.
Mit tegyek ellene ? Ha elmondanàm mi mièrt van , nem èrtenèk meg mert nekik erre nincs szüksègük.Tettessem , hogy olyan vagyok mint màs rokonom ? Nem értem mièrt kène alelnyomni engem , nem vagyok sàtànista se semmi elmebeteg mègis úgy kezelnek.
hogy a TANÀCSOKAT meghallgatom, de nem fogom MEGFOGADNI ha nem èrtelmes.
Mondja ezt egy hisztis világfájó kiskamasz. Persze ne fogadd meg,dugd homokba fejet és depizz tovább. Van akin nem lehet segiteni. Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé. Dr Bubó. :)
Pontosan tudom min mész át.
Sőt, akár rendezhetnénk kinek volt/van szarabb gyerekkora.
Szerencsére túl vagyok rajta.
Viszont követtem el egy óriási hibát: menekültem.
Azontúl, hogy nem old meg semmit, csak hibát hibára halmoztam.
27N
Ki beszèl itt menekülèsről ?? Kitettem egy kèrdèst de alig kapok rà vàlaszt mert mindenki a piszkàlódàssal van elfoglalva meg azzal , hogy lehordjon mindennek...
Az èn kèrdèsem az volt , hogy màs vagyok mint a szüleim , màs ízlèsem van ès màs dolgok èrdekelnek. Èn elfogadtam az övèket viszont engem senki nem akar elfogadni... ÈRDEMES KIÀLLNOM MAGAMÈRT , VAGY "HAJOLJAK" MEG A TÖBBIEK ELŐTT CSAKMERT MINDENKI EZT VÀRJA ? ETTŐL MÈG ÈN NEM VÀLTOZNÈK , CSUPÀN ELKERÜLNÈK PÀR BÜNTETÈST... de szabad-e megbüntetni valakit , csakmert önmagàt adja ? Anyàmèk mindíg arra tanítottak , hogy legyek önmagam , most mièrt kène megvàltoznom , hogy elfogadjanak ?
Basszus, célok. Nem tetszik valami a világban, akkor változtass rajta. Nem tetszik ahogy az emberekkel bánnak? Legyél orvos, mentős, tűzoltó, rendőr pszichológus, ápoló stb. és segíts rajtuk. Az ország vezetése nem tetszik? Érdeklődj a politika iránt, lépj be egy párt ifjúsági szervezetébe, szervezz kisebb városi rendezvényeket, jótékonysági akciókat, gyűjtéseket. Az nem tetszik ahogy a fiatalokkal bánnak, legyél tanár, óvodapedagógus, gyámügyes, családsegítő.
Igen, rengeteget kell hozzá dolgozni, de akkor határozd el, hogy jobbá fogod tenni a világot, és ennek rendelsz alá minden mást. Tudom hogy a legegyszerűbb panaszkodni, egyrészt mert rossz neked, másrészt mert leveszed magadról a felelősséget az előzőek miatt; mondván, hogy előbb a világnak kell változnia, mert addig nekem csak rossz lehet, és úgysem tudom elérni a céljaim. Csak ez nem javít a helyzeteden.
Nehéz lesz. Rengeteg energiát kell ráfordítani, és még így is sok kudarc fog érni, sőt, sokszor fölöslegesnek fog tűnni. De így igenis meg fogod tudni oldani a problémáidat, és eléred amit szeretnél. Az önsajnáltatásnak nincs értelme, ha rossz neked, ne azon gondolkozz, hogy ki miatt rossz, hanem hogy mit fogsz tenni azért, hogy javíts a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!