Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy érzem el akarnak nyomni....

Úgy érzem el akarnak nyomni. Hogy reagáljak erre?

Figyelt kérdés

Tegnap anyàèk kötelezően megnézettek velem egy filmet amin ők sírtak. Mondtàk , hogy milyen szèp , milyen jó meg stb. ( Mennyei csodàk)

Vègignèztük , engem nem igazàn siratott meg se semmi.

Erre megkezdtek beszèlni , hogy milyen érzèketlen vagyok , feszt csak metàlt és rockot hallgatok meg nézem a hülye horrorfilmeket. Ez mind igaz , de mièrt kène komolyan vennem egy megrendezett és eljàtszott filmet , mikor a horror mindíg hajtottàk , hogy csak maszkok meg nem kell komolyan venni őket.

Szeretem a rockot a metàlt és a horrort , és ? Csak èn tudom mit èlek àt nap mint nap a suliban , hogy hàny èjjelt sírtam àt... Tegnap ezen nagyon kiborultam. Úgy szeretnèm megmagyaràzni , hogy azèrt hallgatom durvàbb zenèket mert azok az egyetlenek amiken nem sírok , hogy azèrt nézek horrort meg minden bolondsàgot mert elegem van a valósàgból ami naponta körbevesz és azèrt olvasok kitalàlt meg mindenfèle könyveket mert egyszerűen nem egy percet se akarok azon gondolkodni , hogy milyen szar ez a tàrsadalom , mennyi ember hal meg naponta stb.. Ha nem olvasnàm ès nèznèm azokat a könyveket/filmeket amiket olvasok/nézek, vègigsírnàm az èletem. Nem értik meg , az egyik legrosszabb tulajdonsàgom az érzèkenysègem 1-2 szón kèpes vagyok napokat depizni és utàlom ezt. Nekem kell a sok hülyesèg amitől tiltani akarnak. Màr tiltottak , megkezdtem festeni de a rajzaimat dugdosnom kell , ne mutogassam senkinek , és ez nem a minősège miatt. Gyönyörűen és èlethűen festek és rajzolok , egyszerűen csak nem bírjàk a gondolkodàsmódom és "normàlisnak" akarnak feltüntetni màsok előtt.

Mit tegyek ellene ? Ha elmondanàm mi mièrt van , nem èrtenèk meg mert nekik erre nincs szüksègük.Tettessem , hogy olyan vagyok mint màs rokonom ? Nem értem mièrt kène alelnyomni engem , nem vagyok sàtànista se semmi elmebeteg mègis úgy kezelnek.

#elnyomás #Sàtànistànak nèznek
2018. jan. 27. 12:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Most mi a kérdés? Hogy mit tegyünk mert a szüleid érzéketlennek hívtak mert nem sírtál egy filmen?
2018. jan. 27. 15:19
 12/28 anonim ***** válasza:
15%
Kamaszpanasz, világfájdalom, engem senki nem ért meg, a felnőttek buták, különleges vagyok, érettebb vagyok a korosztályomnál, a külső páncélom mögött egy hiperérzékeny belsőt takargatok, nem leszek átlagember, én majd mindent máshogy fogok csinálni mint a hülye szüleim. Juj, milyen új gondolatok...
2018. jan. 27. 15:21
 13/28 A kérdező kommentje:
Okè , legyen... sajnàltatom magam. Bezzeg ha nem szólnèk senkinek semmit , ès mennèk a fehem utàn akkor " önfejű gyerek , hallgass a tapasztaltabbakra mert majd megbànod..." Ha kèrdezem a kedves bölcseket , hogy hogyan is kène viselkednem egyes helyzetekben vagy mit tanàcsolnak , megkapom , hogy sajnàltatom magam és nekem nem lehetnek problèmàim. Ha nem kèrdezek ès nem mondok senkinek semmit , az se jó , mert szintèn èn leszek az önfejű aki rosz meg akire nincs szüksèg.
2018. jan. 27. 15:28
 14/28 anonim ***** válasza:
43%

Komolyan? Tényleg azt gondolod nem tudjuk milyen neked?

Éltél együtt alkoholista apával? Tudod milyen az amikor elhord minden szemétnek, és úgy megüt hogy a fal adja a másikat? Láttat az édesanyádat idegösszeomlást kapni?Úsztatok el annyira az adósságokkal, hogy 8 hónapon át nem volt áramotok? Tudod milyen egy lavór gáztűzhelyen melegített vízben fürödni? Végighallgatni ahogy az apád ellened fordítja a két öcsédet? Ültél késsel a kezedben az ágyadon és gondolkodtál rajta, hogy keresztbe, vagy hosszába kellene inkább vágnod a csuklódat? Soroljam még? Hasra kellene esnem attól, hogy pár fiú beszólt neked? Velem ez mind megtörtént 13-18 éves koromig. Nézz egy kicsit magadba, ne gondold azt, hogy csak neked lehetnek problémáid.

3-as voltam, testileg és lelkileg is teljesen egészséges 24 éves nő. Képzeld drága, itt mindegyikünk tudja miről beszélsz.

2018. jan. 27. 15:36
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen , kedves utolsó... kèpzeld el nem csak neked vannak rèszeg rokonaid akik bàntalmaznak... Igen , vegignèztem ahogy anyàm összeomlik , meg akart ölni , nem tudta ki vagyok. Lehet , hogy nem fürdök adóssàgokban , de az is csak a vègtelen lefaragàsnak köszönhető , mert mikor èpp mire jut. A csalàd szèthullik , egyik csalja a màsikat , nem bírom nèzni se.. igen , igazatok van.. èn màs leszek , nem èrdekel ki kit szeret ès kit nem , ezen a vilàgon vàltoztatni kell ès sokra megyek ha màr nekem sikerül. A kezetekben van a jövő , oda kène figyelni a kölykökre míg nem késő , ès össze lehetne hozni nem egy jó , de egy ettől jobb vilàgot. Mindenki itt papol , kívàncsi vagyok hàny igaz ember van köztetek.
2018. jan. 27. 15:56
 16/28 anonim ***** válasza:
44%

Értem, szóval mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Tudod mit? Szenvedj tovább.

2018. jan. 27. 16:07
 17/28 A kérdező kommentje:

Persze , pont egy magadfajta idegent fogok meghallgatni. Nem azt mondom , hogy a szülők a hibàsak minden esetben , de aki nem vesze komolyan a gyereknevelést annak nem kène próbàlkozni vele...

Igen , leszek a helikopter , valakinek annak is kell lennie. Csók az összes baràtomnak , aki meg szidni jött annak meg üzenem , hogy egyàltalàm nem èrdekelnek a "kuss mert csak nekem lehet problèmàm" meg , "vilàgfàjdalmam van , ne vinnyogj" szövegek.

2018. jan. 27. 16:16
 18/28 anonim ***** válasza:
33%

"Persze , pont egy magadfajta idegent fogok meghallgatni."

Már ne is haragudj, ez a fórum épp erről szól. IDEGENEK mondják el bizonyos témáról a véleményüket. Mi a jó büdös rákos fészkes fenének tettél ki ide kérdést, ha nem vagy kíváncsi a hozzászólásokra?

2018. jan. 27. 16:25
 19/28 anonim ***** válasza:

Éltél együtt alkoholista apával? Tudod milyen az amikor elhord minden szemétnek, és úgy megüt hogy a fal adja a másikat?

Ismerős a szituáció sajnos. :( De mindenkinek a saját nyomora a legnagyobb.

2018. jan. 27. 16:31
 20/28 anonim ***** válasza:

19-es, igen, ez igaz. Azért írtam ezt, hogy átlássa a kérdező, hogy nem csak neki vannak problémái, mivel egy az egyben előadta a nagy mártírt akinél sz*rabb sorsa az életben nem volt senkinek. Mindenkinek megvan a csomagja, mindenki keresztülment ezen-azon, teljesen mindegy miről van szó.

Sajnos úgy látom a kérdező értelmi szintje alacsony ahhoz, hogy ezt megértse.

2018. jan. 27. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!