Mit tegyek, ha szüleim suliba akarnak küldeni betegen?
És mit javasolnak a szüleid? Mit tegyél? Utazz végig a városon és csináld össze magad az utcán, a buszon, stb? Mégis hogy gondolták ezt?
Semmi bajod nem lesz, ha lemaradsz a témazáróról. Majd megírod máskor.
És miért nem vittek ma orvoshoz?
Ha ennyire fontos nekik a magántanár, akkor legalább vinnének el kocsival.
Nagyon gázosak. Én tuti nem hoznám ilyen helyzetbe a gyerekemet.
Majd mutasd meg nekik a válaszokat.
A szüleid nem normálisak!
Én nem mennék el. Nem fogom senki kedvéért összetojni magam az utcán.
Majd mondd nekik azt, hogy elindultál, de vissza kellett fordulnod, mert rád jött a wc-zés.
Hát Válaszolók, ti se vagytok normálisak!
Én már fostam össze magamat iskolában, kiránduláson, mert apámék elhajtottak. Vagy mert 3-szor voltam WC-n első órában, lementem az iskolaorvoshoz, aki hívta a szüleimet, mert ő így nem enged fel a buszra. 3 órán át vártam ott, ott lecseszték anyámat, ne képzeljétek el, majdnem megölt. Az autóban is, hogy átcsesztem az orvost, bevitett a kórházba, mi van most nem kell fosnom, búcsúzz el az iskoládtól stb. Otthon még a szomszédnak is leadta, hogy szimulálok, csak elmeorvosra lenne szükségem stb.
A ilyeneknek a 39 fokos láz se számított, azzal is behajtott, hiába volt igazolásom is.
Azt nem értették meg, hogy az orvos azért van, hogyha beteg vagy ne kelljen úgy szenvedned.
Hát a hasmenéses görcseim amik vírusnál voltak ezerszer rosszabbak a fájásnál is. Ráadásul anyám kisgyerekkel dolgozik, évi 2-3 alkalommal hazahozoztt ilyen betegséget.
Amit javaslok, hogy csak igyál, ne egyél semmit 1 napig, hiába vagy éhes. Sok folyadék, vitamin. Holnap már lehet főtt krumplit, esetleg szénné égetett pirítóst.
Mondanám, hogy menj orvoshoz, de gondolom hiába nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!