Mit tegyek, ha szüleim suliba akarnak küldeni betegen?
Figyelt kérdés
Tehát ma hasmenésem volt így otthon maradtam. De mivel holnap javító matek tz-m (témazáró) van és az előző 2-es lett, így magántanárhoz kéne mennem a város másik végébe tömegközlekedéssel. Még nem vagyok teljesen jól, néha rámjön sajnos a wc-zhetnék. Viszont szüleimet nem érdekli hogy beteg vagyok, holnap mindenféleképpen be kell mennem a matektz-re és nem lehet lemondani egy délutáni különtanárt pár órával előtte.2017. nov. 27. 13:30
11/13 anonim válasza:
Anyád teljesen hülye. Beküld betegen és írsz egy pocsék témazárót ahelyett, hogyegvárná amígeggyógyulsz és megírnád később jól a témazárót. Ezt nem lehet elmondani nekik? Hátha felfogják a hülye fejükkel. Ráadásul a vírusos hasmenés fertőző is. Tök jó lesz ha emiatt a fél osztály fosni fog pár nap múlva. Sajnállak, hogy ilyen szüleid vannak.
12/13 anonim válasza:
Én anyám is ilyen. Volt, hogy egész éjszaka hánytam, még reggel is falfehér és lázas voltam, és beküldött suliba, mert csak szimulálok. Nem tudok mit tanácsolni. :/ Ne egyél, kortyolj keserű, minden nélküli teát, kapj be egy szentablettát, és bird ki.
13/13 anonim válasza:
szegénykém, nagyon sajnállak. Nekem hányásban szokott lenni ez a vírus. senkinek nem kívánom, ráadásul nagyon fertőző, akkor is hány az ember, ha nincs már mit kihányni, és rettenetes fájdalmas. Nem is lehet ilyenkor kimozdulni meg semmi. Le is gyengül az ember. A tanárral próbáld megbeszélni, mondd el neki, hogy gyenge vagy, nem tudtál tanulni, és a szüleid mégis elzavartak iskolába. Kérd meg, hagy írd meg máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!