Masnak is volt olyan h a Szülei hagytak hogy megalázzák a szemük előtt a gyereküket, ráadásul igazat is adtak?
Kiskoromban a mostanitol vékonyabb voltam és válogatós voltam. Otthon mindennap elmondták hogy milyen sovány vagyok. Ha valaki ismerős családtag elmondta akkor is azt mondta anyu hogy hat igen kint vannak a bordái. Volt h hagyta hogy a szeme előtt egy tanar megalazzon mindenki előtt. Emiatt az életemből tönkrement 10-12 év. Mert bebeszeltek hogy velem ezt meg lehet tenni hogy megalaznak, legyek én a normalis, stb. Mostanra elértem hogy békében legyek magammal. Most meg az a bajuk hogy ismerkedek fiúkkal, azt csinálom amit szeretnék, nem vagyok visszafogott. Ők ugymond normalis emberek. Az egesz csalad. Ha olyannal beszélgetek akinek vannak hibai, problemasak a rokonai azt elítélik es leakarnak beszelni arrol h beszeljek veluk.
19L
Jesszusom, neked tééényleg ez a legnagyobb lelki fájdalmad, hogy soványkának ítéltek gyerekkorodban és a tancinéninek igazat adtak? Talán építő kritikának szánták, hogy ne legyél már olyan ki*szott válogatós.
Tudod van különbség az építő és a romboló kritika na meg a tények közt. Sovány voltál? Igen. Ez van. Ennél nagyobb sérelmekkel hogy fogsz megbirkózni az életben, ha már ezzel a piti problémával sem tudsz?
Gyerekkoromban rendszeresen beszóltak a külsőmre. Elálló füleim, fehér bőröm, vékony testalkatom. Valami mindig "bántotta" az embereket amit szóvá kellett tenni.
Apám meg konkrétan a fő hangadó volt, jót röhögött rajtam a haverokkal, szomszédokkal, mikor kivel. Vagy épp ő volt a fő hangadó. Ha egész nyáron egyszer mentem ki a napra, ő meg a szomszédból ordított át, hogy "Nézzétek már, kijött hófehérke".
De az is rendszeres volt, hogy odajöttek, beszóltak nagyobbak, apám meg szintén velük együtt röhögött rajtam. Legjobb mikor hozott csokit-gyümölcsöt elvileg nekem, aztán odaadta azoknak akik engem aláztak. Normális apa kettő beléjük rúgott volna...
Szóval ja, elb..szott felnőtt is lettem végül.
Velem nagyon sokszor:
A hülye gyerekorvos kitalálta, hogy szerinte anorexiás vagyok, erre anyámék is elhitték és tömni akartak folyamatosan. Illetve apám talált ki rám olyat, hogy tuti deogos vagyok és elmebeteg és ezt képes volt leadbi mindenki elött.
Apám egy hibbant vadállat, de anyám se különb. Utóbbi többször hagyta, hogy apám véresre verjen és nem csinált semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!