Ti mennyire kezelitek felnőttként a 18-20 éves lányotokat?
Elengeditek, be kell számolni mindenről?
Az mennyire fér bele, hogy te vállasztasz neki főiskolát stb.
18 éves a lányom. Már a középiskolát is maga választotta. Most jelentkezik egyetemre, persze, megbeszéltük, kikérte a véleményemet, de ő döntött. A szabadidejével ő rendelkezik, nem szólok bele, mikor hova megy, de szeretem tudni, hol van, és mikor jön, és elvárom, ha közben ön valami, legalább egy üzenetet dobjon, hogy ne aggódjak!
Mindenről beszámolni? Ez alatt mit értesz? Jó a kapcsolatunk, tudom, ki tetszik neki, ahogy azt is, miért nem jönnek össze... De ez nem elvárás, ő beszél róla.
Tudom, mi a helyzet a suliban, a munkahelyén, de ez sem beszámoltatás, hanem hazajön, és dől belőle a szó. Ha nem érdekelne, mi van vele, akkor se szabadulnék tőle. :D
Semennyire nem fér bele a főiskola választás. A gyerek ott tanul tovább, ahol ő akar, olyan szakon, amit ő akar, mert az ő életéről van szó.
Viszont amíg a szülő tartja el, addig joga van elszámoltatni a gyereket azzal, mire költ és milyen életvitlet folytat.
20 évesen már a saját otthonomban laktam, a későbbi férjemmel.
Már 15-16 évesen megvívtam a magam harcait, így 18 évesen már teljes mértékben felnőttként kezeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!