Elengednétek a 13 éves lányotokat?
Egy alig tízezres városban lakunk. A napokban lesz egy koncert a főtéren, amire én és még 2 barátnőm el szeretnék menni. (Ők is velem egykorúak, őket elengedték). Telefont vinnék, anyáék el tudnának érni. Ez este 7-kor kezdődne, de nem tudom elengednek-e.
Ti elengednétek a lányotokat?
El, de én tuti vennék neked előtte gázsprayt, mert engem is támadtak már meg, igaz nem buliban voltam hanem dolgozni mentem reggel. Azóta biztosra megyek.
Lehet, hogy elsőre soknak tűnik az óvintézkedés, de aki egyszer bajba került, az utána kicsit máshogy látja a dolgokat.
Engedném. Korán is kezdődik, nem is kocsmában lesz, többen is lesztek, telefont is visztek, közel is laktok. Semmi okom nem lenne rá, hogy ne engedjelek el. Ha egy ilyen koncerttől féltenélek, akkor az utcára sem kéne kiengedjelek egyedül, kirabolni fényes nappal is ki tud, aki akar, a sarki ABC előtt...
13 évesek vagytok, nem 3, nem kell már a kezeteket fogni. Arra ügyeljetek, hogy telefont, pénztárcát, kulcsot jól rakjátok el táskába, belső zsebbe, mert nadrágzsebből, kabátzsebből, cipzáros külső zsebből egy pillanat kikapják a tömegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!