Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleimnek mi élvezetes van...

A szüleimnek mi élvezetes van abban hogy engem bántanak?

Figyelt kérdés
Leginkább lelkileg, de volt már hogy meg is ütöttek. Anyám egyszer azért vágott nyakon, mert későn feküdtem le aludni. Apám meg azért, mert megkértem, hogy ne bömböltesse már a házban a tvt, vigye lejjebb, erre hozzám vágta az irányítót. Hozzátenném egész nap az én szobámban ülnek, hiába van külön szobájuk. Mindig kérdezik, hogy mit tudok csinálni a laptopon, amikor azt mondom nem tartozik rájuk, még fel vannak háborodva hogy rájuk minden tartozik. Anyám elvárná hogy mindent én csináljak meg. Az egész házat én szoktam kitakarítani, úgy hogy ő nem segít. Ha csinálok valamit is semmibe veszik, azt mondják, hogy semmit se csináltam. Már rettegek amikor anyám hazajön a munkahelyéről, mert mindig talál valami kifogást pl. milyen nagy kosz, fertő van itt stb. Szerintük én egy semmirevaló vagyok, aki semmire nem fogja vinni az életben. L/25
2018. jan. 24. 11:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos a szüleid egoista seggfe-j emberek.

Mérgező lehet olyan emberekkel lakni,aki a privát szférát sem tartják tiszteletben.

Ha te is dolgozol,nem neked kellene mindent megcsinálni,de azt pedig végképp nem kellene elviselni,hogy hozzád vágják a távirányítót.

Azért az ilyen szülőket megkérdezném,hogy ugyan mire is vinné ez a gyerek?Mivel támogatták őt?

Sok szülő úgy van vele,hogy szüli a gyereket,felveszi a családi támogatásokat,akár ilyen úton jut lakáshoz,aztán mikor a gyerek eléri azt a kort,mikor az elindulásban kellene segíteni neki,akkor csak néznek,mint hal a szatyorban,hogy hát de ők mit adjanak.

A szüleid azt várnák,hogy az ő életútjukat kövesd,keress valami palimadárt,aki egyengeti az életedet,szülj neki gyereket,vedd fel a családi támogatásokat!

Csak "sajnos" nem mindenki ilyen,mint ők.

"Nem minden nap dolgozik"-Gondolom valami gyárban dolgoztok,ahol ilyen több napos váltás van 12 órában.

Gyanítom a szüleid sem vitték semmire,és azért ilyen feszültek.

Sajnos jobb lesz,ha idővel elköltözöl,mert az ilyenek sosem változnak meg,a saját szerencsétlen életüket vetítik ki rád..

2018. jan. 25. 01:39
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nem minden nap dolgozik"-Gondolom valami gyárban dolgoztok,ahol ilyen több napos váltás van 12 órában.

Gyanítom a szüleid sem vitték semmire,és azért ilyen feszültek.

Válaszoló, az anyagiak miatt a szülei ellen akarod fordítani a gyermeket ? nem láttál még módos orvost, aki részegen minden nap elveri a feleségét olyan feszült ? Nem láttál még ügyvezető igazgatót, akinek ha meginog az anyagi helyzete, borul nem csak az asztal, hanem az egész család ? Te tényleg azt gondolod, hogy egy gyári munkás irigy rád, vagy a tehetősebb személyre ? Te tényleg annyira öntelt , cinikus egoista vagy, aki semmibe vesz egy munkást ? És ő már senki, mert nem vitte annyira mint te ? De sok hülyeséget írtál, csak olaj a tűzre, csak a vitát szítod szülő és gyermek között. Üdv. egy nem gyári munkás, aki nem nézi le a gyári munkást és családját.

2018. jan. 25. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!