A szüleimnek mi élvezetes van abban hogy engem bántanak?
Figyelt kérdés
Leginkább lelkileg, de volt már hogy meg is ütöttek. Anyám egyszer azért vágott nyakon, mert későn feküdtem le aludni. Apám meg azért, mert megkértem, hogy ne bömböltesse már a házban a tvt, vigye lejjebb, erre hozzám vágta az irányítót. Hozzátenném egész nap az én szobámban ülnek, hiába van külön szobájuk. Mindig kérdezik, hogy mit tudok csinálni a laptopon, amikor azt mondom nem tartozik rájuk, még fel vannak háborodva hogy rájuk minden tartozik. Anyám elvárná hogy mindent én csináljak meg. Az egész házat én szoktam kitakarítani, úgy hogy ő nem segít. Ha csinálok valamit is semmibe veszik, azt mondják, hogy semmit se csináltam. Már rettegek amikor anyám hazajön a munkahelyéről, mert mindig talál valami kifogást pl. milyen nagy kosz, fertő van itt stb. Szerintük én egy semmirevaló vagyok, aki semmire nem fogja vinni az életben. L/25
El kéne már költözni és új életet kezdeni, és nem lesz ez, hidd el. Légy a saját életed kovácsa most már ennyi idősen. Jobban jársz.
2018. jan. 24. 11:08
2/12 anonim válasza:
Megértem, hogy rossz neked így, de ők már nem fognak változni (sem téged, sem bizonyos határokat nem fognak tisztelni). Egyetlen megoldás, ha elköltözöl, a magad lábára állsz, és nem engeded őket a döntéseid közelébe. Lehet, az is segítene, ha egy időre megszakítanád velük a kapcsolatot (ha felnőtt emberként megütnének a szüleim, én először visszaütnék, aztán rájuk se néznék, hadd gondolkodjanak egy kicsit).
2018. jan. 24. 11:17
3/12 anonim válasza:
Mondjuk költözz el?!
2018. jan. 24. 11:24
4/12 anonim válasza:
Majd ha lesz egy 25 éves lányod aki nem akar férjet, gyerekeket, önállo életet akkor megtudod.
2018. jan. 24. 11:30
5/12 anonim válasza:
Nem tudom hány éves lehettél amikor édesanyád nyakon vágott a késői lefekvésért. Mert a gyerek esti lefekvési idejébe van egy határ, ameddig beleszól a szülő. És arról sem írsz, dolgozol ? anyagilag eltartod magad ? vagy hogy élsz. Ha a gyermekem 25 évesen nem tartaná el magát, épp nem dolgozna, nem fizetné a rezsi rá eső részét, bizony elvárnám tőle, hogy amikor épp nm keres munkát, annyit tegyen meg, takarítson, főzzön, mosogasson el, amíg én dolgozok, és eltartom őt. Aki 25 évesen eltartja magát, előbb-utóbb igénye az önálló élet. Rendeződhetne a szüleiddel a normális kapcsolat.
2018. jan. 24. 11:37
6/12 anonim válasza:
Meddig akarsz meg other uni, guy hogy a szuleid dolgoznak?
"Mindig kérdezik, hogy mit tudok csinálni a laptopon, amikor azt mondom nem tartozik rájuk, még fel vannak háborodva"
Na it igenis kijar a nyakleves, meg pofatlanul is valaszolsz.
Egesz nap a szobadban ulnek? Hogyhogy? Azt irod, edesanyad dolgozik.
2018. jan. 24. 12:09
7/12 anonim válasza:
a szokasos tortenet, ha arrol van szo hogy eltartanak meg ingyer laksz akkor meg gyerek vagy, ha arrol hogy ne szoljanak bele mit csinalsz meg milyen jogaid vannak akkor mar felnott.
Ez igy nem megy aranycsillag, vagy-vagy. Dontsd el hogy fel akarsz-e noni, es ha igen, akkor vallald ami vele jar "csomagban".
2018. jan. 24. 12:15
8/12 A kérdező kommentje:
Dolgozom, de nem minden egyes nap, ahogy anyám sem. Ezért ha mindketten itthon vagyunk akkor egy szobában vagyunk. Volt amikor este éjfélig voltam, és akkor történt ez az eset tavaly. Viszont annyit meg nem keresek, hogy eltudjak költözni.
2018. jan. 24. 12:24
9/12 anonim válasza:
Hát, akkor keress olyan munkát, ahol többet keresel és el tudsz költözni. Miért nem dolgozol mindennap? Az egy dolog, hogy anyád nem dolgozik mindennap, de nem anyád él a szülei nyakán, hanem te, szóval felesleges anyáddal jönni.
Költözz el, felnőtt ember vagy, 25 éves.
2018. jan. 24. 14:14
10/12 anonim válasza:
Már rettegek amikor anyám hazajön a munkahelyéről, mert mindig talál valami kifogást pl. milyen nagy kosz, fertő van itt stb.
Tudod, van az úgy, hogy a rettegést nem véletlen érzi az ember, mert tudja, többre lenne képes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!