Miért én ezt nem tudom elviselni?
Figyelt kérdés
Anyám és apám elváltak már pár éve és most apámnak születni fog egy gyereke és én ezt nem tudom elviselni én nem akarom hogy hárman legyünk minden megváltozna mit csináljak mit mondjak neki hogy meggondolja magát ő nem is akarta csak a nő apám el akarta vetetni de nem engedte es en most nem tudom mit csináljak2018. jan. 23. 21:24
11/12 anonim válasza:
Ki és miért kéne hogy meg gondolja magát? Apád meg felnőtt ember bizonyára tudta hogy lesz a kisbaba, ha nem vigyázott akkor most viselje a tettének követlezményét
12/12 anonim válasza:
Én még mindig nem értem, mi változik meg attól, ha megszületik a gyerek. A nőt már most is utálod. Neked nem az a bajod, hogy gyerekük lesz, hanem az, hogy vele van az apád, de azelőtt is vele volt, hogy teherbe esett. Ha nem akarna vele lenni, akkor simán lemondhatna a gyerekről, vagy szakíthatnának és fizethetné a gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!