Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kapuzárási pánik lenne? Mit...

Kapuzárási pánik lenne? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyum 56 éves, 5 éve özvegy. Volt azóta egy komolyabb kapcsolata, de nem lett szép vége azóta folyamatosan azt hangoztatja, hogy ő csalódott a férfiakban, mai fejjel már gyereket se szülne bla-bla...

Van egy barátnője, na ő is megér egy misét, agyba-főbe csalja a férjét és ő vette rá anyut is ezekre a netes társkeresőkre. Ez még nem is érdekelne, mert szerencsére csak irogatnak vagy telefonon beszélnek... de az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy a telefonbeszélgetésekben hármas együttlétekről van szó, valami huszonéves sráccal és ezzel a barátnőjével...

Mindezek mellett nem rég jelentettük be neki a párommal, hogy babát várunk és hát enyhén szólva sem örült a hírnek, azóta hozzánk se szólt (átmenetileg nála lakunk, mert a mi lakásunk felújítás alatt van).

Nem vagyok prűd vagy ilyesmi, de eléggé kiakaszt ez a sztori, hogy nem tudja méltósággal viselni az élet menetét és mi vagyunk a gonoszok, mert “nagymamát csinálunk belőle”, közben meg úgy viselkedik, mint egy tini.

Tapasztalat is érdekelne, akinek viselkedett már így szülője, mi lett a vége?

2018. jan. 21. 23:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
Amúgy 48-49 a vak is látja, hogy ugyanaz a személy vagy 2 különböző accról, hogy megtámogasd magad. Úgyhogy tényleg nem foglalkozom veled.
2018. jan. 22. 13:35
 52/68 anonim ***** válasza:
23%
49 vagyok. Tévedsz semmi közöm a hözöngő 71 es hez meg a másikhoz a 48 as hoz,aki lemerte irni h mi is a kérdes lényege,és surun gyakorizok. Ez már nem az első kérdésed ahol ugyan ezen rugozol,és ha bajod van anyukáddal ,talán állj elé ne itt áztasd el ujabb és ujabb dolgokkal,és várd h szidjuk veled együtt,tipikus nem megoldást akarsz te csak szidni vkit kérdező vagy,a párod elszakithatatlan tőled mondaton meg gondolkozz el,mert az ilyen magabiztos hölgyek szoktak meglepődni. Szerintem egy kicsit nézzél magadba is nem mindig másokat kell okolni.
2018. jan. 22. 13:47
 53/68 A kérdező kommentje:
Bla bla... elegem van, hogy nekem kell magyarázkodnom mert egy boldog kapcsolatban gyereket vállalok. Mintha ez lenne a világ legtermészetellenesebb dolga. Amúgy meg meghallgatom én az ellenvéleményt is és leírom, hogy ha és miért nem értek vele egyet. De ez nem azt jelenti, hogy itt csak az a jó válasz, aki velem együtt szidja anyumat. Sőt. Itt az a jó válasz, aki értelmesen tudja megfogalmazni a nézőpontját és nem olyan bicskanyitogató stílusban, ahogy itt egyesek vélt tények alapján nyilatkoznak. Hát neked is mi ez a mondatod, hogy “gondolkodjak el a páromon, mert pofára fogok esni”. Hát nem is ismersz minket, mi alapján állapítod meg, hogy nem bízhatok meg a páromban? A világon mindennél jobban szeret és alig várja a közös gyermekünket és soha semmiben nem hazudunk egymásnak, nem ad okot a kételkedésre. És ez az ő oldaláról is igaz. Minden célunk és minden anyagi dolgunk közös. Ha ilyen kapcsolatban sem lehet biztos az ember, akkor egyáltalán ne is kzdjen kapcsolatot.
2018. jan. 22. 14:05
 54/68 A kérdező kommentje:
És olvasd el légyszi a 21-es válaszom. Nem akarom ismételni magam.
2018. jan. 22. 14:06
 55/68 anonim ***** válasza:
15%
Bárcsak belebotlana édesanyád ebbe a kérdésbe. Azt gondolom, egy életre megoldódna a problémád, hogy “mit csinálj”. Megérdemelnéd, hogy meglássa, milyen undorító dolgokat hordtál össze róla.
2018. jan. 22. 14:08
 56/68 A kérdező kommentje:
Végül pedig: “állj elé”. Aha. Kvázi ő tagadott ki engem és az unokáját, de én kuncsorogjak neki, hogy jajj anyukám szeress, huh? Ő nem beszél velem egy hete, hiába köszönök neki rendesen, rám se néz. Így mit beszéljek vele? Ennyi erővel beszélhetnék a falnak is.
2018. jan. 22. 14:08
 57/68 anonim ***** válasza:
9%
Ő nem beszél velem egy hete, hiába köszönök neki rendesen, rám se néz. Valamit nem mondasz el az az erzesem.
2018. jan. 22. 14:12
 58/68 A kérdező kommentje:
Nincs több a sztoriban: mutattunk neki egy uh képet a kisbabáról, amint leesett neki annyit kérdezett “azt ne mond, hogy terhes vagy?!” Szó szerint itt cseng a fülemben, mondtuk, hogy de igen, ekkor még nevettünk, azt hittük a hirtelen sokk miatt mondta így aztán azt mondta, hogy “ti tiszta hülyék vagytok” meg megkérdezte, hogy csak becsúszott-e vagy most mi van és aztán mondta, hogy hagyjuk őt ezzel. Én elkezdtem sírni, amire ő fogta magát, bevonult a szobájába és azóta egy szó sem hagyta el felénk a száját.
2018. jan. 22. 14:16
 59/68 anonim ***** válasza:
7%
Ahol a szulo igy reagál és utána kb levegonek néz ott elotte se volt jo a kapcsolat már szerintem. :( Költözettek el,lehet akkor idovel elfogadja.
2018. jan. 22. 14:18
 60/68 A kérdező kommentje:
Ha hazaér melóból vagy mi jövünk megyünk, mindig köszönünk neki. A hétvégén pl. egy rég leszervezett utazásunk volt, tehát nagyon jól tudta, hogy messzire megyünk, annyit nem mondott, hogy “vigyázzatok magatokra”.
2018. jan. 22. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!