Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kapuzárási pánik lenne? Mit...

Kapuzárási pánik lenne? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyum 56 éves, 5 éve özvegy. Volt azóta egy komolyabb kapcsolata, de nem lett szép vége azóta folyamatosan azt hangoztatja, hogy ő csalódott a férfiakban, mai fejjel már gyereket se szülne bla-bla...

Van egy barátnője, na ő is megér egy misét, agyba-főbe csalja a férjét és ő vette rá anyut is ezekre a netes társkeresőkre. Ez még nem is érdekelne, mert szerencsére csak irogatnak vagy telefonon beszélnek... de az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy a telefonbeszélgetésekben hármas együttlétekről van szó, valami huszonéves sráccal és ezzel a barátnőjével...

Mindezek mellett nem rég jelentettük be neki a párommal, hogy babát várunk és hát enyhén szólva sem örült a hírnek, azóta hozzánk se szólt (átmenetileg nála lakunk, mert a mi lakásunk felújítás alatt van).

Nem vagyok prűd vagy ilyesmi, de eléggé kiakaszt ez a sztori, hogy nem tudja méltósággal viselni az élet menetét és mi vagyunk a gonoszok, mert “nagymamát csinálunk belőle”, közben meg úgy viselkedik, mint egy tini.

Tapasztalat is érdekelne, akinek viselkedett már így szülője, mi lett a vége?

2018. jan. 21. 23:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
32%
28as mi az hogy sajnos? Hát b+... Mindenkinek csak egy élete van, engedtessék már meg hogy azt esetleg kicsit élvezze is, ne másoknak rendelje alá. A kérdező se tudom mit képzel magáról ki ő, hogy meg akarja szabni az anyjának mit csinálhat vagy mit nem. Nem tudom hogy képzeli, hogy az anyja majd magányosan tölti élete hátralévő részét? Persze értem én hogy az lenne a legjobb ha mostantól az éléte csak az unoka körül forogna és rögtön pattana mikor a nagyságos asszony csettint.
2018. jan. 22. 07:50
 32/68 anonim ***** válasza:
43%

#28 voltam.

A "sajnos" és az egész hozzászólás a kérdező szemszögéből szólt, én személy szerint megértem az anyukáját és egy percig sem köteleznék senkit olyan tevékenységre, amit nem akar csinálni. Az én anyukám is fiatalon vált el, sokat utazik a párjával, és én csak örülök, hogy most már korlátok nélkül élvezi az életét. Neki is felüdülés volt a vasárnapi ebédek kiesése, a béklyók eltűnése (se gyerek, se házi állat) és hogy ha gondol egyet, aznap elmegy, ahova és ameddig akar, senki nem kéri számon.

Amikor ezek közt ráér, akkor jön az unoka. Szerintem is így fair, de próbáltam megérteni, mit érezhet a kérdező. Nem feltétlen helyes, vagy elvárható, amit szeretne, csak egy perc erejéig nem letámadtam, hanem elképzeltem, mi jár a fejében és könnyíteni próbáltam.

Bocsánat, hogy nem csak a magam igazát szajkózom. :)

2018. jan. 22. 09:19
 33/68 Nazaret ***** válasza:
72%

Kedves kérdező!!

Igen, minden jel arra utal, hogy anyukád kapuzárási pánikban szenved. Az csak az ő dolga, hogy miként értékeli az életét, amit eddig leélt. Jómagam azt sem értem, hogy miért szar valakinek az élete, aki gyermeket vállal! Családban is lehet tartalmasan, vidáman élni.

Tehát úgy néz ki, hogy ez nem mai probléma nála. De tartsa meg magának, ne a saját gyereke előtt hangoztassa, hogy mennyire megbánta, hogy megszülte.Mert tul. képen ezt mondja.

Az unoka kérdés csak feltette az i-re a pontot. Igazad van, nem tud méltósággal megöregedni. Akik szerint normális, hogy egy 50 év körüli nő húszéves fiúcskákkal kezd,ráadásul hármas felállásban, lelke rajta. De az, hogy az unoka hírét így fogadta, az nagyon infantilis és önző magatartás!!! Ráadásul a kérdező nem a "nyakára" szüli a gyereket, hanem saját lakásba. Ez csak átmeneti állapot. Innentől kezdve igenis van közöd az anyád életéhez és véleményt formálni róla, mint ahogy a kedves anyuka is kinyilvánította az álláspontját. Felfordult világban élünk!! Sajnos..........

2018. jan. 22. 10:45
 34/68 anonim ***** válasza:
18%
Ha 13 -16 17 18 takonypócoknak van joga nemi élethez fűvel fával,szingliség álcájával élvezkedni,egy felnőtt 50 60 évesnek se áll meg az élete,és mindenki ugy csinálja ahogy akarja,sok 17 18 24 éves lánykák undoritobb dolgokat művelnek az ágyban(or..l stb) mint egy felnott nő,de ők aztán olyan magabiztosak h hu,ha meg Anyuka is csinálja ezt mert joga van élvezni az életet,és nem lovi le magát vonul kolostorba 50 felett, kiakadnak. Nem a nyúl viszi a puskát.
2018. jan. 22. 10:58
 35/68 anonim ***** válasza:
77%

Itt néhány embernek marha nagy zavar van a fejében. A kérdezőnek nem az a baja hogy az anyja társat keres magának. Nem várná el hogy egyedül élje a további életét. A baj azzal van hogy ő kiakad azon hogy nagymama lesz (mintha ez róla szólna nem arról hogy a szülők vállalnak gyereket).

Meg hogy 50+-os fejjel áll neki gruppenezni meg társai. Igen is szánalmas az mikor sokan öregségükre vesztik el az eszüket, és nem tudják méltósággal viselni a kort. Nincs is annál szánalmasabb mikor egy idősödő ember ennyire erőszakosan tolja ezt a "laza vagyok és most élek stílust". Nem lenne elég neki 1 rendes normális pár?

Képes a saját lányának beszólni mert az gyereket szül?

Az ilyen nekem sem tetszene.

Az meg külön vicces hogy itt egyesek szerint 20on évesektől gusztustalan egy bizonyos viselkedés de az 50+-ostól rendben van mert jól teszi :D

2018. jan. 22. 11:19
 36/68 anonim ***** válasza:
48%
Nem lehet, hogy depresszióssá vált? :(
2018. jan. 22. 11:20
 37/68 anonim ***** válasza:
31%
50 60 az nem 80 90, 20 évesek is grupiznak. Menj fel egy társkeresőre v szex partner keresore 18 20 éves kislnyok már partnert keresnek csak örömkodésre kielégülésre,persze igy nincs kapcsolati macera, de az nem gusztustalan ugyan, csak ha egy felnőtt nő végre élhet,és él is,mert joga van hozzá,h ne otthon poshadjon,de aztán jön a sárdobálás a huszonéves ágytornászoktól.
2018. jan. 22. 11:26
 38/68 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó szövegértés ülj le egyes :) Sehol nem írtam olyat hogy a másik korosztálytól elfogadható viselkedés lenne, csak megjegyeztem hogy néhány agyalágyult meg kettősmércézik és egyiknek tapsol hozzá másiknak meg nem.

Amúgy nekem mindegy, mindenki úgy tolja a carpe diemet mammer meg papper korban ahogy jól esik, csak aztán ne lepődjön meg ha a félvilág rajta röhög. És másodjára írom (látom nehéz a felfogásod) párt keresni bármilyen korban nem ciki. De a szóban forgó eset az nem erről szól.

Azért vicces látni mennyi életúnt irigy savanyú ember pattog itt, akinek láthatólag el van cseszerintve az egész élete, és 60 körül próbálja pótolni. Sz@r már nektek.

2018. jan. 22. 11:33
 39/68 anonim ***** válasza:
22%
párt keresni bármilyen korban nem ciki. Azt nem,de a huszévesek tobbsége nem párt akar, csak elbujnak a szingliség álarca mögé h élvezkedhessenek mindig az aktuálissal psrtnerrel, keresve az igazit, kozben néha anyagilag is jol járnak a partnerrel, de aztán rajtuk is rohognek ám h kb 50 alkalmi pasi meg mecénás után nem kellenek normális pasinak. A volt féjrem is ilyen ágytornász huszonéveseket dongetett helyettem mert bevállaltak a gusztustalan dolgokat amiket én nem. :(
2018. jan. 22. 11:41
 40/68 anonim ***** válasza:
33%
Jah és nem vagyok "huszonéves ágytornáz" de ha választani kellene akkor is milliószor inkább lennék az, mint 50-60 körüli aki görcsösen és sietve akarja lepipálni a fiatalokat a lazaságban-bevállalósságban mert neki el van cseszve az élete, és így próbál kompenzálni. Görcsös erőlködés... Szánalmas...
2018. jan. 22. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!