Apám kezdi azthinni hogy meleg vagyok, pedig nem is? (Többi lent)
Na szoval 17 éves srác vagyok, eddig még nem volt soha komoly kapcsolatom. Szoktam járni szórakozni , és ott szoktam általában lányokkal ismerkedni, smárolásig,kis perverzkedésig elszoktak menni a dolgok, de még szűz vagyok(ami tudom ebben a korban nagyon gáz).
De apám már egyre jobban hajtogatja hogy lehetne már barátnőm, megha megyek valahova megkérdi hogy lesz ott valami lány , meg mindig felhoz egy olyan lányt, akivel több volt köztünk némi barátságnál ès őt ismeri is , de nem fogja fel hogy már nem érdekel.
Én nem vágyok egy komoly kapcsolatra sem. Néha van hogy bejön egy-két csaj azokkal megpróbálnám,de nekik meg pont én nem jövök be. Mit csináljak hogy ne higyje azt hogy meleg vagyok??
17/f
Kis perverzkedés? Bakker :D
Amúgy azt hinni, el szoktak menni, meg ha... nekem ez a perverz, hogy azt gáznak érzed, hogy szűz vagy, azt nem, hogy buta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!