Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam ezt el anyumnak...

Hogyan mondjam ezt el anyumnak? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

Anyum magyar tanár nem tudja hogy hanyasra állak mert azt hitte eddig hogy négyes.... Tudja hogy magyarbol nem valami fènyesek a jegyeim 2=témzáró

tobbi csak doga,3,3,5ezért a tanár 3 mast adott ugye mert annyi az átlagom. Nem akarom a tanárt hibáztatni! Én hibán tanulhatttam volna rá tobbet! Többi tantágyból jobb vagyok ez nekem nehéz!

2018. jan. 18. 17:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10 hú te szegény, elég vacak tanárod lehetett középiskolában matekból. Az enyém rendkívól jó volt, és tényleg hajlamos vagyok azt hinni, hogy mindenkinek ilyen jutott, pedig nyilvánvalóan nem. Le a kalappal, hogy nem tudta elvenni a kedvedet a gazdasági szaktól.
2018. jan. 19. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!