Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék kezdeni a fiammal?...

Mit tudnék kezdeni a fiammal? Félek, ha ilyen életmódod folytat, akkor nem fog sokáig élni!

Figyelt kérdés

- Rendszeresen jár kocsmába, az iskola után, egy héten legalább 2-3 alkalommal szinte már öntudatlanul jön haza

- egy nap álltalában 20 szál cigit elszív, de amikor részeg akkor lehet 30 szálat is

- altatóval tud elaludni éjszaka

- amikor takarítottam a szobályát, akkor a fiókjában találtam egy 10 darabos xanax gyógyszert nem tudom, hogy honnan és milyen okból volt nála, mèg várok ennek a megkérdezésével

De mind emelett egy rendes 18 éves fiú, iskolában is jól teljesít, de már a szívem szakad meg, hogy így kell látnom.

2018. jan. 16. 18:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
És ma esett le ez igy hirtelen a szitu,aha. Tán odakelett volna figyelni,normális családi háttérel a gyerek nem nyul xanaxhoz és társaihoz.. Amugy meg kamuu szaguu.
2018. jan. 16. 20:12
 12/27 anonim ***** válasza:
81%

Álltalában helyett általában, szobálya helyett szobája!

Helyesírás egyes.

Bocs, de nem tudtam szó nélkül hagyni.

Egyébként meg próbálj beszélni vele erről mi az oka a heti többszöri kimaradásnak, egy jó tanuló kiegyensúlyozott srác ilyeneket nem csinál. Erre csak ő tud neked válaszolni.

2018. jan. 16. 20:25
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen legális az alkoholfogyasztás 18 éves kor alatt is, csak eladni illegális nekik. Nem értem miért keverik ezt a két dolgot még ma is sokan...

2018. jan. 17. 04:45
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Ne adj neki pénzt.
2018. jan. 17. 15:35
 15/27 anonim válasza:
15%
A D-vitamint csökkenti a pszichikai terhet, próbáljátok ki.
2018. jan. 18. 08:36
 16/27 anonim ***** válasza:
22%

@13 nem nem. :-)

Uccsó: C vitamin jó stresszre

2018. jan. 18. 08:43
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
9/16 valaszoló de konnyen osztod az eszt!!
2018. jan. 18. 10:04
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Ez már függőség, küld el pszihiáterhez mindenképpen.

Xanax alkohollal életveszélyes lehet, mivel egy erős nyugtató. Ráadásul vényköteles, tehát a kezelődokitól tuti kaptok receptet, amivel ezt a nyugtatószert ki lehet váltani. Szabadon nem adják ki neki a patikusok!

A fiad valószínűleg szorong és ez a helyi iskolai társaság is okozhatja. Ugye, menő az a kis srác, aki mindennap berúg vagy drogozik,és emiatt "felnéznek" rá. A frászt.

Pszichiáterhez küld, és ha lehet te is menj vele. Légy ott.

2018. jan. 18. 17:40
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó, tudod mikor tűrném el, hogy 18 évesen bárki (ideértve a szülőt is) bepofátlankodjon velem egy orvoshoz, ha nem direkt én hívom. Sőt, elkeserítelek, az orvos információt se adhat neki, ha én nem engedem meg.
2018. jan. 18. 18:30
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, próbálj vele beszélgetni arról, hogy mi a problémája. (bár tény, nem lesz egyszerű, mert szemmel láthatóan nem olyan köztetek a kapcsolat)

A Xanax a ma legelterjedtebb nyugtató, egy 10-es levél nem utal semmiféle erős függőségre...

2018. jan. 18. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!