Mit tudnék kezdeni a fiammal? Félek, ha ilyen életmódod folytat, akkor nem fog sokáig élni!
- Rendszeresen jár kocsmába, az iskola után, egy héten legalább 2-3 alkalommal szinte már öntudatlanul jön haza
- egy nap álltalában 20 szál cigit elszív, de amikor részeg akkor lehet 30 szálat is
- altatóval tud elaludni éjszaka
- amikor takarítottam a szobályát, akkor a fiókjában találtam egy 10 darabos xanax gyógyszert nem tudom, hogy honnan és milyen okból volt nála, mèg várok ennek a megkérdezésével
De mind emelett egy rendes 18 éves fiú, iskolában is jól teljesít, de már a szívem szakad meg, hogy így kell látnom.
Álltalában helyett általában, szobálya helyett szobája!
Helyesírás egyes.
Bocs, de nem tudtam szó nélkül hagyni.
Egyébként meg próbálj beszélni vele erről mi az oka a heti többszöri kimaradásnak, egy jó tanuló kiegyensúlyozott srác ilyeneket nem csinál. Erre csak ő tud neked válaszolni.
Teljesen legális az alkoholfogyasztás 18 éves kor alatt is, csak eladni illegális nekik. Nem értem miért keverik ezt a két dolgot még ma is sokan...
@13 nem nem. :-)
Uccsó: C vitamin jó stresszre
Ez már függőség, küld el pszihiáterhez mindenképpen.
Xanax alkohollal életveszélyes lehet, mivel egy erős nyugtató. Ráadásul vényköteles, tehát a kezelődokitól tuti kaptok receptet, amivel ezt a nyugtatószert ki lehet váltani. Szabadon nem adják ki neki a patikusok!
A fiad valószínűleg szorong és ez a helyi iskolai társaság is okozhatja. Ugye, menő az a kis srác, aki mindennap berúg vagy drogozik,és emiatt "felnéznek" rá. A frászt.
Pszichiáterhez küld, és ha lehet te is menj vele. Légy ott.
Kérdező, próbálj vele beszélgetni arról, hogy mi a problémája. (bár tény, nem lesz egyszerű, mert szemmel láthatóan nem olyan köztetek a kapcsolat)
A Xanax a ma legelterjedtebb nyugtató, egy 10-es levél nem utal semmiféle erős függőségre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!