Td95 kérdése:
Miért pusztítja apám magát a betegsége ellenére?
Figyelt kérdés
Rosszindulatú daganatot találtak nála két-három éve. Azóta rendszeresen ment orvoshoz. Viszont egy-két hónapja nagyon "megzuhant", nem tud már dolgozni, nem akar kezelésre menni, visszaszokott a sörre, cigarettára és a pálinkára. És persze ezt mindet nekem kell megvennem, mert ő nem akar kimozdulni sem. Próbáltam szólni neki, hogy ezt nem kellene, de nem érdekli. És ha nem veszem meg ezeket a boltban, addig haza se jöjjek.
Mit mondjak neki még, hogy leszokjon? Miért pusztítja magát így? Vagy ez a vég kezdete? :(
2018. jan. 15. 14:28
21/23 anonim válasza:
Egyébként biztosan gyógyíthatatlan? Csak mert amit írtál, abból nekem nem egyértelmű. Nem vagyok orvos de valami műtét nem jöhet még szóba? Ha jól tudom, akkor működik ez, ha nem terjedt szét a daganat de talán ha szétterjedt akkor is segíthet egy műtét. Elképzelhető, hogy ha meg akarna gyógyulni valami műtét segíthetne neki ha ő is akarná nem? Én meggyőződnék róla, hogy valami segíthetne e neki. Viszont ennek az esélyét biztosan csökkenti a sör, a cigi és az alkohol. Ha biztos a vég akkor érthető, de lehet, hogy nem lenne biztos, viszont ha így tesz ahogy most is, akkor azzá teheti.
22/23 anonim válasza:
21, te az égvilágon semmit sem tudsz a rákról. Inkább hallgass.
23/23 anonim válasza:
01-16 13:55 vagyok. Tényleg nem tudok sok mindent a rákról (azért nem semmit) de csak segíteni akartam. Úgy gondoltam, hogy hátha pont az segít majd. Tudom, hogy ez egy nem nagyon segítő válasz, de azért le akartam írni mert lehurrogtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!