Mit csináljak ha apám nem enged sehova és semmit?
Dolgozz, keress és költözz el.
Én 21 évesen sem mehettem sehová. Be éppen nem.zártak de bennhagyták a kulcsot a zárban, ergo volt h három orát fagyoskodtam kinn éjszaka reggel fél nyolcig, mig fel nem ébredtek. Ez eljátszották akkor is, mikor melozni jártam.
Isten mindig ez az elköltözni dolog egyesek nagyon okosak :-(
Egyébként én is nemrég érettségiztem, most én szakmára járok átérzem a helyzeted mondjuk én fiú vagyok, eddig engem sem engedtek sehova ezért azok a barátok akik voltak el veszítettem az összeset :-( ez van, le ültem velük és beszéltem.
Nyilván a faterod félt téged.
Szóval mikor mindenki nyugodt akkor le ülsz velük az asztalhoz és szépen lassan el mondod nekik a dolgokat nem vagy már kicsi, ti is voltatok fiatalok és ti is jártatok buliba én is szeretném néha jól érezni magamat mint ti régen, vagy ez nekem nem jár?? eddig nem is voltam nagyon sehol, légyszíves apa és anya engedjetek el bulizni, ígérem vigyázzni fogok stb.
Esetleg vehetsz magadnak még gázsprayt is vagy sokkolós bicskát megmutatod a faterodnak hátha nyugodtabb lesz.
Lehet hogy hülyeséget írtam de azért próbáltam segíteni :-) sok sikert, hajrá, sikerülni vog.
Írd majd meg hogy mi lett, kíváncsi vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!