Apám miért nem enged sehova?
Kiskorom óta annyira félt hogy az leirhatatlan.Amikor 6 éves voltam akkor a lakókocsiknál játszottam a cicákkal mert unatkoztam.És erre csak 7 óra volt nem sötétedett de ő már keresett és szivrohamot kapott..
Aztán 11-14 és fél éves koromig féltett de én nem mentem sehova mert nemvoltak barátaim.Most meg lettek és nem enged sehova mert nekik nem tetszik a társaságom hogy cigiznek meg isznak.Akkor a másik társaság sem tetszik neki.Az se tetszik neki ha fiúkkal haverkodok.Azt mondja hogy nem kéne hog ennyi barátaim legyenek és sz*rjam le őket.Ma rengeteg emberrel megbeszéltem hogy talizunk a diszkó előtt és lefújtam mert apám üvöltözött velem és most nagyon haragszanak rám.Ma az egyik fiú hozott nekem csokit de apám még nem is engedett el hozzá.A pasimhoz is csak 2 órára engedett el.Lehet azért mert nagyon lerontottam a jegyeim de már 1 hete megállás nélkül tanulok és múlt héten se voltam sehol de neki ez nem elég.
Próbáltam megbeszélni vele hogy hétköznap oké hogy nem megyek sehova de hétvégén igen és ő meg ordibált meg mondta hogy 1 héten max 1x mehetek el itthonról.
De engem tök sokan várnak..És igy nemjó.
Nyáron is alig engedett.Mert neki nem tetszett hogy minden egyes nap voltam valahol.Amúgy nagyon otthonülős tipus és zárkózott,buli és pia ellenes apám van.
De annyira félt hogy már megfújt engem.Nem enged egyszerűen sehova.Még a szomszédba se.
Volt hogy megtámadtak mert megakartak erőszakolni és azt is letojta magasról.
Neki az a lényeg hogy hónaponta max 1x elmék valahova az pont jó.
Kérlek szépen nagyon segitsetek mert én ezt már nembirom.Nem enged sehova.Nem birok várni még 4 évet mert addig meghalok.Csak 14 éves vagyok.Amikor 12 éves voltam még a hidra se engedett fel.
És irjátok le hogy miért ilyen brutálisan szigorú apám van.
Egy szóban, mert félt, sajnos túlzottan az irásodból az vehető ki. Miért félt tedd fel a kérdést és old meg. Nekem sikerült megoldanom.
Mintha magamat olvastam volna több évvel ezelőttről. Nekem anyámmal volt problémám, egyedül nevelt. Én 15 évessen csöppentem ki megkóstolni az életet, szerencsétlenségemre én is ivós társaságot találtam, vagy ők engem. Tudtam ez nem egészen helyénvaló ezért ezt azt megpróbáltam eltitkolni előtte ezért elveszítettem a bizalmát ha már igazat mondtam akkor is sokáig fenntartással fogadta. Az iskolában veszítettem egy évet a sok bulizás miatt. Szerencsére akkor már elkezdtem gondolkodni mi az ami többet ér a pillanatnyi örömök vagy a jövőm. Keményen neki fogtam tanulni, ha mentem is a társasággal nem ittam csak keveset vagy úgy tettem mintha innám ne maradjak ki. És mások is felfigyeltek rám elhívtak bulizni ahol nem az ivászat volt a fő cél, és láss csodát akkor is jól éreztem magam. Most egyetemista koromban kicsit szégyenlem is azt a korszakot, örülök, hogy kikerültem belőle.
Szóval azt ajánlom szerezd vissza apád bizalmát, próbálj más társaságban is lenni ne csak azokkal akik nem tetszenek neki. Már ne hari de 14 évesen ha iszol cigizel a jegyeket rontod, tanulás helyett csak bulizol mit vársz otthon? Mit fogsz csinálni 18 évesen ha most ezt csinálod? Téged nem tudom még mitől félt engem az alkoholtól féltett. Most már tudom az alkohol tönkre tehette volna emberileg, a szervezetem és a lelkem is. Na igen az ember máshogy látja a dolgokat 24 évesen mint 14 évesen. Persze ha mondod én nem csinálom, de közöttük vagy, nehéz hinni hogy pont te nem. Bizonyits ha látni fogja mint nálam anyám, hogy nem volt több rossz jegy, nem volt alkohol szagom buli után szerintem gyors változást fogsz látni.
A lényeg ne ragadj le egy ivós bandánál, biztos van olyan barátnőd vagy osztálytársad aki szivesen menne veled bulizni és nem az a cél, hogy részegre igya magát.
Probálj egy kicsit a kedvére tenni, szerintem változni fog, biztosan szeret csak túlzottan félt mint engemet anyám és írd majd meg volt e változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!